Povezane vesti
Najstarija Srpkinja u Gnjilanu: Nisu me oterali, ovde je moj dom! Dok je živa na njenoj kući neće se vijoriti albanska zastava…
Kurir 07.04.2024
Pokušali su da me prevare i da kažu da je kuća njihova, ali na sudu je dokazano da je moje vlasništvo. Rekla sam da ne idem nigde, ne prodajem i ne dajem svoju dedovinu uprkos pritiscima. Više ne prete. Baka Milena Pavićević, najstarija Srpkinja u… »
Neće se albanska zastava na mojoj očevini vijoriti Poruka najstarije Srpkinje iz Gnjilana dira u srce svakog patriotu
Alo 07.04.2024
U devetoj deceniji života najstarija Gnjilanka srpske nacionalnosti ne želi da napusti kućni prag, da ode sa Kosova i Metohije. Kako kaže, u razgovoru za "Novosti", najteže bi joj palo da joj se na kući njenih roditelja vijori albanska zastava… »
Vesti dana »
Siniša Mali saopštio kome će danas leći 6.000 dinara na račun: Tokom dana isplate 5,4 miliona građana, ukupno 7,1 milion osoba ima pravo na pomoć
Kurir pre 9 minutajoš 51 povezana
Novi detalji pucnjave ispred srednje škole: Sumnja se da je ovo motiv zbog kojeg je dečak (15) pucao na vršnjake (video)
Večernje novosti pre 44 minutajoš 22 povezane
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 3 satajoš 21 povezana