Povezane vesti
Direktor Sarajeva: Znam da imaš dete, zato pripazi kako sudiš
Sportski žurnal 07.04.2024
Senijad Ibričić pretio glavnom sudiji prekinutog kup-meča s banjalučkim Borcem. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je minule nedelje Sarajevo i čelnike kluba, zbog prekida četvrtfinalne kup-utakmice s Borcem pri rezultatu… »
Stravično Bivši reprezentativac pretio sudiji: "Znam gde ti radi žena, koliko dece imaš, pazi se"!
Večernje novosti 07.04.2024
VELIKI skandal potresa fudbal u regionu. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić, aktuelni sportski direktor FK Sarajevo suspendovan je iz fudbala zbog pretnji sudiji Mateu Musi. Printskrin/Jutjub/Arena sport U zvaničnom izveštaju… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 38 minutajoš 47 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 38 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba izgnanih u Oluju još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 23 minutajoš 27 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 22 povezane

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih