Povezane vesti
Vladimir Tomović napravio pravu morsku imperiju! U svom dvorištu izgradio bazene, restoran, odmaralište: Sam uslužuje svoje…
Kurir 07.04.2024
Vladimir Tomović, nakon višegodišnjeg takmičenja u rijaliti šou programima potpuno se posvetio privatnom biznisu koji je pokrenuo u Baru u Crnoj Gori, turizmu i ugostiteljstvu. Tomović i njegov brat Vladan su na svom imanju u Baru napravili luksuzni… »
Bivši zadrugar sagradio pravu imperiju na crnogorskom primorju Postao vlasnik bazena, apartmana, restorana, a zarada mu je…
Alo 07.04.2024
Vladimir Tomović vlasnik je luskuznog kompleksa i odmarališta u Crnoj Gori. Vladimir Tomović, višegovišnji učesnik rijalitija, povukao se iz javnosti i potpuno se posvetio privatnom bizniu koji, po svemu sudeći, cveta. On je odlučio da uloži novac… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane

(VIDEO) Stotine nepoznatih mladića okupilo se na Limanu, nadgledao ih lično Miloš Vučević, došlo i do tuče
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 13 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 36 minutajoš 17 povezanih