Povezane vesti
"Dobro jutro Zorane... Nije valjda maca pojela jezik" Haos u Hrvatskoj, žestoko prepucavanje ministra i Milanovića
Kurir 08.04.2024
"Dobro jutro, Zorane, izvini što ti pišem ovako rano jer znam da duže spavaš, ali još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Nije valjda maca popapala jezik", napisao je u nedeljno jutro na društvenim mrežama hrvatski ministar mora i prometa Oleg… »
Svađa hrvatskog predsednika i ministra: Je l' maca popala jezik?!
Večernje novosti 08.04.2024
"DOBRO jutro, Zorane, izvini što ti pišem ovako rano jer znam da duže spavaš, ali još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Nije valjda maca popapala jezik", napisao je u nedeljno jutro na društvenim mrežama hrvatski ministar mora i prometa Oleg… »
Vesti dana »

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 21 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba na AP KiM: "Predstavljeni primeri nasilja nad Srbima"
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana