Povezane vesti
Blam me je, jedva sam te oprao! Skandalozna izjava Janjuša, ponizio Aneli pred svima, snimak svađe razbesneo javnost
Alo 08.04.2024
Janjuš nije birao reči. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u još jednu brutalnu svađu, a tom prilikom izgovorene su strašne uvrede. Rijaliti učesnici raskinuli su vezu, a potom se žestoko posvađali u dvorištu, a Janjuš je u… »
Nema povratka! Sevaju teške reči po imanju između Aneli i Janjuša, bivši košarkaš udario nisko: Jedva sam te oprao!
Kurir 08.04.2024
Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić sve je turbulentniji, a nakon nedavnog žestokog sukoba, rešili su da stave tačku na svoju ljubav, ali tu nije bio kraj problemima. Aneli je ponovo ušla u žestok verbalni klinč sa Janjušem, te su po… »
Vesti dana »

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 56 minutajoš 19 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 56 minutajoš 20 povezanih

"Ko je nadležan za prasiće, A ko za pivo": Brnabić o najavljenoj blokadi Brankovog mosta i Gazele: "Večeras nas očekuje maltretiranje građana"
Blic pre 31 minutajoš 12 povezanih

Najmanje 31 Palestinac ubijen blizu centra za dodelu humanitarne pomoći u Gazi
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih