Повезане вести
„Била сам потпуно изгубљена након његове смрти, мислила сам да је то крај за мене“: Драгана Мирковић причала о болном…
Нова 09.04.2024
Певачица Драгана Мирковић је, током 40 година каријере, отпевала много хитова, а имали смо прилику да је видимо и као глумицу. Наиме, она је својевремено глумила у филму „Слатко од снова“, а касније је признала да је првобитно… »
"Била сам потпуно изгубљена, мислила сам да је то крај" Драгани Мирковић је човек ког је неизмерно волела након смрти ово…
Блиц 09.04.2024
Певачица Драгана Мирковић својевремено се опробала и у улози глумице у филму "Слатко од снова". Идеју да се појави у филму имао је њен тадашњи менаџер Рака Ђокић, а Драгана је првобитно одбијала да прихвати улогу. Ипак, након… »
Управо на ТВ "Блиц" филм "Слатко од снова"! Бранка Катић је играла са Драганом Мирковић: "Схватила сам да не може све што…
Блиц 09.04.2024
На ТВ "Блиц" управо се емитује филм "Слатко од снова" где је главну улогу тумачила Драгана Мирковић. Бранка Катић је у филму "Слатко од снова" из 1994. године који се управо емитује на ТВ "Блиц" (МТС 117) играла Ђину, док је… »
Драгана Мирковић је на филмском платну дебитовала у комедији "Слатко од снова": Све је одушевила хитовима које је отпевала на…
Блиц 09.04.2024
Драгана Мирковић је деведесетих година снимила филм "Слатко од снова" у којем се појављују бројни популарни глумци тог времена, као и многи певачи и певачице. Бранка Катић која је у филму играла Драганину најбољу другарицу… »
Вести дана »

Заставе на пола копља у Сремској Митровици: Три жртве несреће, шесторо још на интензивној нези
Недељник пре 1 сатјош 36 повезаних

Чак минус 4 јутрос у овом граду! Мраз ''заледио'' Србију: Ево када стиже отопљење, очекује се и до 25°Ц
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане

Авион се буквално преполовио: Нови детаљи смртоносног инцидента у Хонг Конгу (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних

Трамп упозорио Зеленског: "Прихвати Путинове услове или ће Русија уништити Украјину, уморан сам од твојих мапа са фронта, не знам ни где је то"
Курир пре 1 сатјош 17 повезаних

Пронађена мртва беба у Новом Саду: Форензика, полиција и хитна на лицу места: Мајка приведена
Блиц пре 33 минутајош 29 повезаних