Povezane vesti
„Bila sam potpuno izgubljena nakon njegove smrti, mislila sam da je to kraj za mene“: Dragana Mirković pričala o bolnom…
Nova 09.04.2024
Pevačica Dragana Mirković je, tokom 40 godina karijere, otpevala mnogo hitova, a imali smo priliku da je vidimo i kao glumicu. Naime, ona je svojevremeno glumila u filmu „Slatko od snova“, a kasnije je priznala da je prvobitno odbijala da se pojavi… »
"Bila sam potpuno izgubljena, mislila sam da je to kraj" Dragani Mirković je čovek kog je neizmerno volela nakon smrti ovo…
Blic 09.04.2024
Pevačica Dragana Mirković svojevremeno se oprobala i u ulozi glumice u filmu "Slatko od snova". Ideju da se pojavi u filmu imao je njen tadašnji menadžer Raka Đokić, a Dragana je prvobitno odbijala da prihvati ulogu. Ipak, nakon Rakine smrti… »
Upravo na TV "Blic" film "Slatko od snova"! Branka Katić je igrala sa Draganom Mirković: "Shvatila sam da ne može sve što…
Blic 09.04.2024
Na TV "Blic" upravo se emituje film "Slatko od snova" gde je glavnu ulogu tumačila Dragana Mirković. Branka Katić je u filmu "Slatko od snova" iz 1994. godine koji se upravo emituje na TV "Blic" (MTS 117) igrala Đinu, dok je Dragana Mirković imala… »
Dragana Mirković je na filmskom platnu debitovala u komediji "Slatko od snova": Sve je oduševila hitovima koje je otpevala na…
Blic 09.04.2024
Dragana Mirković je devedesetih godina snimila film "Slatko od snova" u kojem se pojavljuju brojni popularni glumci tog vremena, kao i mnogi pevači i pevačice. Branka Katić koja je u filmu igrala Draganinu najbolju drugaricu, svojevremeno se prisetila… »
Vesti dana »
Zbog sukoba navijača Zvezde i Partizana prekinut humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju” u Nikšiću (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije
Blic pre 46 minutajoš 2 povezane
Demonstranti se skupili ispred Trampovom golf kluba, on samo projurio pored njih: Sve vreme skandirali "Migranti čine Ameriku velikom" (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu
Telegraf pre 58 minutajoš 1 povezana