Повезане вести

„Била сам потпуно изгубљена након његове смрти, мислила сам да је то крај за мене“: Драгана Мирковић причала о болном…

„Била сам потпуно изгубљена након његове смрти, мислила сам да је то крај за мене“: Драгана Мирковић причала о болном…

Нова 09.04.2024
Певачица Драгана Мирковић је, током 40 година каријере, отпевала много хитова, а имали смо прилику да је видимо и као глумицу. Наиме, она је својевремено глумила у филму „Слатко од снова“, а касније је признала да је првобитно… »
"Била сам потпуно изгубљена, мислила сам да је то крај" Драгани Мирковић је човек ког је неизмерно волела након смрти ово…

"Била сам потпуно изгубљена, мислила сам да је то крај" Драгани Мирковић је човек ког је неизмерно волела након смрти ово…

Блиц 09.04.2024
Певачица Драгана Мирковић својевремено се опробала и у улози глумице у филму "Слатко од снова". Идеју да се појави у филму имао је њен тадашњи менаџер Рака Ђокић, а Драгана је првобитно одбијала да прихвати улогу. Ипак, након… »
Управо на ТВ "Блиц" филм "Слатко од снова"! Бранка Катић је играла са Драганом Мирковић: "Схватила сам да не може све што…

Управо на ТВ "Блиц" филм "Слатко од снова"! Бранка Катић је играла са Драганом Мирковић: "Схватила сам да не може све што…

Блиц 09.04.2024
На ТВ "Блиц" управо се емитује филм "Слатко од снова" где је главну улогу тумачила Драгана Мирковић. Бранка Катић је у филму "Слатко од снова" из 1994. године који се управо емитује на ТВ "Блиц" (МТС 117) играла Ђину, док је… »
Драгана Мирковић је на филмском платну дебитовала у комедији "Слатко од снова": Све је одушевила хитовима које је отпевала на…

Драгана Мирковић је на филмском платну дебитовала у комедији "Слатко од снова": Све је одушевила хитовима које је отпевала на…

Блиц 09.04.2024
Драгана Мирковић је деведесетих година снимила филм "Слатко од снова" у којем се појављују бројни популарни глумци тог времена, као и многи певачи и певачице. Бранка Катић која је у филму играла Драганину најбољу другарицу… »

Вести дана »