Dragana Mirković je na filmskom platnu debitovala u komediji "Slatko od snova": Sve je oduševila hitovima koje je otpevala na engleskom!

Blic pre 24 dana
Dragana Mirković je na filmskom platnu debitovala u komediji "Slatko od snova": Sve je oduševila hitovima koje je otpevala na…

Dragana Mirković je devedesetih godina snimila film "Slatko od snova" u kojem se pojavljuju brojni popularni glumci tog vremena, kao i mnogi pevači i pevačice. Branka Katić koja je u filmu igrala Draganinu najbolju drugaricu, svojevremeno se prisetila rada na ovom ostvarenju:

"Dragana Mirković je bila vrlo korektna, veliki profesionalac. Kada je producent Raka Đokić preminuo, ona je odlazila svakog vikenda u Nemačku gde je pevala i donosila novac za završetak snimanja", rekla je jednom prilikom Branka Katić. Film "Slatko od snova", za koji je muziku pisao Vlatko Stefanovski, pogledajte danas u 12:45 na "Blic televiziji"! Utorak na "Blic televiziji": Priča je o mladoj devojci koja radi u restoranu beze hrane, a sanja o slavi na estradi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »