Povezane vesti
Svako ide svojim putem: Dragan Kojić Keba na ovakav način iznenadio sve (foto/video)
Večernje novosti 11.04.2024
FOLK ZVEZDA Dragan Kojić Keba publici je predstavio svoju novu pesmu "Svako svojim putem" i time "zagolicao" mnoge. Foto: Nikola Skenderija Da pevač ne robuje trendovima, to je pokazao i novom numerom, koja je u njegovom prepoznatljivom stilu. Foto… »
Eto me za sve moje pehove i grehove: Sandra Rešić priredila pravi rolerkoster emocija (foto/video)
Večernje novosti 11.04.2024
FOLK ZVEZDA Sandra Rešić predstavila je svoju novu pesmu i to baladu "Eto me" i tako raznežila publiku iz celog regiona. Foto: Pritskrin Jutjub/Sandra Resic Da pevačica ne robuje trendovima, to je pokazala u svom novom video ostvarenju za novu pesmu… »
Vesti dana »
Minut ćutanja i incidenti: Protest u Novom Sadu zbog tragedije na Železničkoj stanici
BBC News pre 42 minutajoš 62 povezane
Uživo! Izbori u Americi: U pojedinim državama opsadno stanje, Tramp glasao, hapšenje kod Kapitola
Mondo pre 6 minutajoš 113 povezane
Na njivama pored dunava vežbali gađanje, pa Bojovića čekali s metkom u cevi: Posle prve, uhapšena i druga grupa ubica koje su angažovali "kavčani"! Šok saznanja
Kurir pre 12 minutajoš 56 povezanih
Primijećene jake policijske snage u Novom Sadu pred večerašnje proteste
Al Jazeera pre 1 satjoš 37 povezanih