Povezane vesti
Bila je u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža: Prva žena Žike iz Zane o Jeleni - "Godinama mi je bila prijateljica..."…
Večernje novosti 13.04.2024
GRUPA ZANA u žiži javnosti je više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Foto: Z. Jovanović Mačak Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića… »
„Dve godine me je lagao da ide u Poljsku, a bio je u Jeleninom stanu u Strahinjića Bana“: Bivša žena Žike Zane je ovako…
Nova 13.04.2024
Zoran Žika Živanović decenijama je u braku sa Jelenom Živanović, pevačicom svog benda "Zana". Pre Jelene, muzičar je bio oženjen izvesnom Verom, sa kojom ima dve ćerke Mariju i Tamaru. Vera je jednom prilikom šokirala, rekavši kako je Žika započeo vezu… »
Vesti dana »

Skupovi pristalica SNS u više gradova, okupljeni nose transparente protiv blokada i zastave
NIN pre 11 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 3 satajoš 3 povezane

Marija Vasić, Lazar Dinić i Lado Jovović ostaju u kućnom pritvoru još tri meseca
Radio 021 pre 5 satijoš 10 povezanih

"Delije" ovo moraju da vide: Branko Lazić napustio Zvezdu, a evo kako se najtrofejniji igrač u istoriji kluba oprostio od crveno-belih
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana