Povezane vesti
Tramp: Napad Irana na Izrael se nikad ne bi dogodio da sam ja predsednik SAD
Vesti online 14.04.2024
– Izrael je napadnut. Ovo nikada nije smelo da se desi. Ovo se nikad ne bi dogodilo da sam ja predsednik – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial. Tramp tvrdi da je predsednik SAD Džo Bajden snimio video-obraćanje povodom iranskog… »
Tramp: Napad Irana na Izrael se nikad ne bi dogodio da sam ja predsednik SAD
Politika 14.04.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik SAD Donald Tramp poručio je da se napad Irana na Izrael nikada ne bi dogodio da je on i dalje predsednik. „Izrael je napadnut. Ovo nikada nije smelo da se desi. Ovo se nikad ne bi dogodilo da sam ja predsednik”… »
Ovo se NIKADA ne bi desilo da sam ja predsednik: Oglasio se Tramp o napadu Irana na Izrael, objavio i čudne tvrdnje o Bajdenu
Kurir 14.04.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je večeras da se napad Irana na Izrael nikada ne bi desio da je on predsednik. - Izrael je meta napada! Ovo nikada nije smelo da se dogodi - ovo se NIKADA ne bi dogodilo da sam ja predsednik - napisao je… »
Vesti dana »
Danas kiša i sneg, a u ovom delu zemlje biće suvo: Temperatura od 2 do 7 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Telegraf pre 48 minutajoš 4 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana