Повезане вести
Трамп: Напад Ирана на Израел се никад не би догодио да сам ја председник САД
Политика 14.04.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник САД Доналд Трамп поручио је да се напад Ирана на Израел никада не би догодио да је он и даље председник. „Израел је нападнут. Ово никада није смело да се деси. Ово се никад не би догодило да сам ја… »
Ово се НИКАДА не би десило да сам ја председник: Огласио се Трамп о нападу Ирана на Израел, објавио и чудне тврдње о Бајдену
Курир 14.04.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп саопштио је вечерас да се напад Ирана на Израел никада не би десио да је он председник. - Израел је мета напада! Ово никада није смело да се догоди - ово се НИКАДА не би догодило да сам ја… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 30 минутајош 17 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 0 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 0 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 40 минутајош 29 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних