Povezane vesti
Sanjao kraj u Parizu: Legendarni Branislav Mitrović za "Novosti": Imao sam dogovor sa selektorom, ali...
Večernje novosti 16.04.2024
BRANISLAV Mitrović je stiočki primio odluku selektora Uroša Stevanovića da za njega nema više mesta u vaterpolo reprezentaciji Srbiji. Legendarni golman će tako neplanirano završiti bogatu karijeru na kraju francuskog prvenstva u kapici Turkoana. A na… »
Srpska legenda višak za Pariz: Veliki Bane Mitrović odlazi u penziju
Večernje novosti 16.04.2024
Svemu jednom dođe kraj, nekada bude onako kako čovek isplanira, a nekada se ipak život postara za drugačiji scenario. Naš čuveni vaterpolo golman Branislav Mitrović doneo je odluku o završetku karijere. Foto: Profimedia Naš proslavljeni vaterpolo golman… »
Vaterpolisti Srbije u Parizu bez legendarnog golmana: „Selektor mi je rekao da ne računa na mene, završavam karijeru“
Danas 16.04.2024
Branislav Mitrović (39), dugogodišnji golman vaterpolo reprezentacije Srbije, neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu. Član francuskog Turkoana, planirao je da završi karijeru nakon Olimpijskih igara, međutim, selektor Uroš Stevanović ga je… »
Vesti dana »
Selaković izneo odbranu u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, na teret mu se stavljaju dva krivična dela
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
Četiri opcije za prinudno preuzimanje ruskog udela u NIS-u: Država može da organizuje i javnu prodaju
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
FOTO Ovo je koreografija posvećena Željku Obradoviću koju su spremili navijači, pokušali da ih spreče da je unesu na tribine
Nova pre 11 minutajoš 58 povezanih
Izrael učestvuje na Evroviziji - Slovenija, Španija, Holandija i Irska bojkotuju
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih