Повезане вести

Сањао крај у Паризу: Легендарни Бранислав Митровић за "Новости": Имао сам договор са селектором, али...

Сањао крај у Паризу: Легендарни Бранислав Митровић за "Новости": Имао сам договор са селектором, али...

Вечерње новости 16.04.2024
БРАНИСЛАВ Митровић је стиочки примио одлуку селектора Уроша Стевановића да за њега нема више места у ватерполо репрезентацији Србији. Легендарни голман ће тако непланирано завршити богату каријеру на крају француског првенства у… »
Српска легенда вишак за Париз: Велики Бане Митровић одлази у пензију

Српска легенда вишак за Париз: Велики Бане Митровић одлази у пензију

Вечерње новости 16.04.2024
Свему једном дође крај, некада буде онако како човек испланира, а некада се ипак живот постара за другачији сценарио. Наш чувени ватерполо голман Бранислав Митровић донео је одлуку о завршетку каријере. Фото: Профимедиа Наш… »
Ватерполисти Србије у Паризу без легендарног голмана: „Селектор ми је рекао да не рачуна на мене, завршавам каријеру“

Ватерполисти Србије у Паризу без легендарног голмана: „Селектор ми је рекао да не рачуна на мене, завршавам каријеру“

Данас 16.04.2024
Бранислав Митровић (39), дугогодишњи голман ватерполо репрезентације Србије, неће наступити на Олимпијским играма у Паризу. Члан француског Туркоана, планирао је да заврши каријеру након Олимпијских игара, међутим, селектор Урош… »

Вести дана »