Povezane vesti
I pesma i molitva imaju krila i oči duše: "Meša" konačno u rukama Selimira Radulovića (foto)
Večernje novosti 16.04.2024
RADOSNA je i puna časti za mene prilika da se pridružim koloni mojih kolega koji su stali pod književnu zastavu Meše Selimovića, izuzetnog pisca i časnog čoveka, reči su kojima je pesnik Selimir Radulović, 36. u nizu dobitnika nagrade "Novosti" za knjigu… »
„Malo je onih retkih, izabranih pesnika“: Nagrada „Meša Selimović“ uručena Selimiru Raduloviću
Nova 16.04.2024
Nagrada "Meša Selimović" za najbolju knjigu u 2023. godini dodeljena je danas Selimiru Raduloviću za pesničku zbirku "Zapis na stubu, jerusalimskom" u izdanju Lagune. Priznanje je uručio Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik „Večernjih novosti“… »
Dodeljena prestižna nagrada "Meša Selimović": Otišla u ruke Selimiru Raduloviću (foto)
Večernje novosti 16.04.2024
DANAS je na Kosančićevom vencu u Beogradu, na mestu gde je srušena biblioteka, svečano uručena prestižna nagrada "Meša Selimović" koju "Večernje novosti" dodeljuju za najbolju knjigu iz prošlogodišnje produkcije. Foto: Novosti 36. nagradu "Meša… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Beta pre 53 minutajoš 97 povezanih
Naša glumica na dan kad je umro njen otac satima čekala u redu da se pokloni pojasu Presvete Bogorodice
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Zaharova o napadu na brodove u Azovskom moru: Nova potvrda terorističke prirode kijevskog režima
Sputnik pre 53 minutajoš 29 povezanih
Gradonačelnik Severne Mitrovice priveden pa pušten zbog pokušaja da ofarba srce na znaku 'Ja volim Mitrovicu'
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 22 povezane