Povezane vesti
Kanje vest ljut na Jelenu karleušu: Više nije njen drug, blokirao je na Instagramu (video)
Večernje novosti 17.04.2024
JELENA KARLEUŠA otvoreno je pričala o američkom reperu, sa kojim je planirala saradnju. Foto: Novosti Hoćete li ići na otvaranje butika Kim Kardašijan u Beogradu? - Ne znam da li stvarno dolazi u Beograd, ali sam fan njenog brenda, tako da ću ići… »
Jelena Karleuša otkriva: "Kanje se naljutio i blokirao me"
B92 17.04.2024
Jelena Karleuša je pred brojnim medijima otkrila da ju je poznati reper Kanje Vest blokirao na Instagramu iz njoj nepoznatih razloga. Jelena Karleuša je povodom koncerta koji će održati u Nišu razgovarala sa medijima, te je tokom razgovora otkrila do… »
Vesti dana »
Potpisan memorandum o saradnji na projektu reverzibilne hidroelektrane Đerdap 3
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih
Dečak (15) pretučen u parku u Novom Sadu na intenzivnoj: Huligani ga tukli iz čista mira i obesti, lomili mu kosti glave i lica
Kurir pre 36 minutajoš 33 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Grad i jak vetar posle podne na jugozapadu i zapadu Srbije
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 36 povezanih
Mesi nakon plasmana Argentine u finale mundijala: "Do kraja nismo prestali da verujemo, ovo nije samo fudbalska pobeda"
Dnevnik pre 36 minutajoš 107 povezanih
Oglasili se ponosni baka i deka Gudelj za Kurir: Od danas u matičnim knjigama piše jedno prezime Gudelj više! Evo šta sve poručuju
Kurir pre 0 minutajoš 26 povezanih