Povezane vesti
Kanje vest ljut na Jelenu karleušu: Više nije njen drug, blokirao je na Instagramu (video)
Večernje novosti 17.04.2024
JELENA KARLEUŠA otvoreno je pričala o američkom reperu, sa kojim je planirala saradnju. Foto: Novosti Hoćete li ići na otvaranje butika Kim Kardašijan u Beogradu? - Ne znam da li stvarno dolazi u Beograd, ali sam fan njenog brenda, tako da ću ići… »
Jelena Karleuša otkriva: "Kanje se naljutio i blokirao me"
B92 17.04.2024
Jelena Karleuša je pred brojnim medijima otkrila da ju je poznati reper Kanje Vest blokirao na Instagramu iz njoj nepoznatih razloga. Jelena Karleuša je povodom koncerta koji će održati u Nišu razgovarala sa medijima, te je tokom razgovora otkrila do… »
Vesti dana »
Ko stoji iza kompanije za koju mnogi veruju da će kupiti NIS? Posluju više od pola veka, jedni su od najvećih svetskih proizvođača nafte
Kurir pre 31 minutajoš 68 povezanih
RGZ o brisanju svojstva kulturnog dobra sa Generalštaba: Dužni smo da sprovedemo odluku zakonodavca
N1 Info pre 16 minutajoš 17 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 3 satajoš 78 povezanih
Opkoljeni su! Oko 5.000 ukrajinskih vojnika blokirano na obali reke
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Apelacioni sud ukinuo deo presude Kecmanovićima: Predmet vratio Višem sudu na ponovno suđenje
N1 Info pre 45 minutajoš 20 povezanih