Povezane vesti
"Zvezda granda" dala novi život pesmi nede Ukraden: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu pesmu
Večernje novosti 17.04.2024
TAMARA DRAGIĆ je u svojoj sezoni bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Foto: Bojan Stevanović Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala gradi… »
Lepotica iz "zvezda Granda" dala novi život pesmi nede Ukraden: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu numeru…
Kurir 17.04.2024
Tamara Dragić je u "Zvezdama Granda" u sezoni 2014/2015 bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala gradi… »
Lepotica koju svi znate iz Zvezda Granda obradila hit Nede Ukraden: „Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu…
Nova 17.04.2024
Tamara Dragić je u sezoni 2014/2015. bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Nakon toga, pevačica je nastavila da nenametljivo i bez skandala gradi svoj put na estradi… »
Vesti dana »

Traktori parkirani ispred glavnog ulaza u Skupštinu Novog Sada
Al Jazeera pre 25 minutajoš 1 povezana

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane