Povezane vesti
"Zvezda granda" dala novi život pesmi nede Ukraden: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu pesmu
Večernje novosti 17.04.2024
TAMARA DRAGIĆ je u svojoj sezoni bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Foto: Bojan Stevanović Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala… »
Lepotica iz "zvezda Granda" dala novi život pesmi nede Ukraden: Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu numeru…
Kurir 17.04.2024
Tamara Dragić je u "Zvezdama Granda" u sezoni 2014/2015 bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Nakon toga, lepa pevačica nastavila je da nenametljivo i bez skandala… »
Lepotica koju svi znate iz Zvezda Granda obradila hit Nede Ukraden: „Mnogi kažu da sam im ja prva na pameti kad čuju ovu…
Nova 17.04.2024
Tamara Dragić je u sezoni 2014/2015. bila jedna od najpopularnijih učesnica, koja je publiku osvojila glasom, lepotom i elegancijom, te je stigla i do finala. Nakon toga, pevačica je nastavila da nenametljivo i bez skandala gradi svoj put na estradi… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: U izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba; Novi protesti širom Izraela; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
RTV pre 37 minutajoš 27 povezanih
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 2 satajoš 25 povezanih