Povezane vesti
"Veštačenje je pokazalo da ima 17 šifara" Đedović obelodanio šok detalje nakon suđenja sa Miljanom: Proglašena je…
Alo 22.04.2024
Miljana je izgubila na sporu protiv Marka Đedovića. Miljana Kulić je otvoreno progovorila o sudskom sporu koji je pokrenuo Marko Đedović protiv nje, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", te je istakla da joj je… »
"Tražio je da me zatvore u zatvorsku ludnicu"Miljana Kulić nakon skandala sa Đedovićem priznala: Sud mi je odredio…
Alo 22.04.2024
Miljana je opisala šta se tamo dešavalo. Miljana Kulić je otvoreno progovorila o sudskom sporu koji je pokrenuo Marko Đedović protiv nje, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Naime, Đedović je tužio Miljanu… »
"Tražio je da mene, samohranu majku, zatvore u ludnicu!" Miljana šokirala detaljima suđenja sa Đedovićem
Telegraf 22.04.2024
Miljana istakla da je bio haos u sudnici. Rijaliti učesnica Miljana Kulić progovorila je o detaljima sa suđenja sa cimerom Markom Đedovićem koji je tužio zbog incidenta u trećoj sezoni rijalitija Zadruga. Đedović je pokrenuo sudski spor protiv… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana