Повезане вести

"Вештачење је показало да има 17 шифара" Ђедовић обелоданио шок детаље након суђења са Миљаном: Проглашена је…

"Вештачење је показало да има 17 шифара" Ђедовић обелоданио шок детаље након суђења са Миљаном: Проглашена је…

Ало 22.04.2024
Миљана је изгубила на спору против Марка Ђедовића. Миљана Кулић је отворено проговорила о судском спору који је покренуо Марко Ђедовић против ње, након инцидента који се догодио у трећој сезони ријалити програма "Задруга", те… »
"Тражио је да ме затворе у затворску лудницу"Миљана Кулић након скандала са Ђедовићем признала: Суд ми је одредио лечење!…

"Тражио је да ме затворе у затворску лудницу"Миљана Кулић након скандала са Ђедовићем признала: Суд ми је одредио лечење!…

Ало 22.04.2024
Миљана је описала шта се тамо дешавало. Миљана Кулић је отворено проговорила о судском спору који је покренуо Марко Ђедовић против ње, након инцидента који се догодио у трећој сезони ријалити програма "Задруга". Наиме, Ђедовић… »
"Тражио је да мене, самохрану мајку, затворе у лудницу!" Миљана шокирала детаљима суђења са Ђедовићем

"Тражио је да мене, самохрану мајку, затворе у лудницу!" Миљана шокирала детаљима суђења са Ђедовићем

Телеграф 22.04.2024
Миљана истакла да је био хаос у судници. Ријалити учесница Миљана Кулић проговорила је о детаљима са суђења са цимером Марком Ђедовићем који је тужио због инцидента у трећој сезони ријалитија Задруга. Ђедовић је покренуо… »

Вести дана »