Povezane vesti
Mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
BBC News 23.04.2024
Pad koncentracije, rasuta pažnja i kratko pamćenje glavni su simptomi problema koji je 2012. Manfred Špicer, nemački psiholog, nazvao digitalnom demencijom. Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da… »
"Uhvatim sebe da po nekoliko sati buljim u ekran i listam stranice!" Šta je digitalna demencija?Mladi zbog telefona imaju sve…
Blic 23.04.2024
Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da treba da promeni svakodnevne navike. „Dnevno sam provodila i do šest sati uz telefon, u neku ruku, postala sam zavisna. Nisam mogla da se usredsredim na učenje… »
Vesti dana »

(Video) "Zelenski ne bi trebalo da cilja Moskvu": Tramp poslao jasnu poruku predsedniku Ukrajine i dodao: "Nisam ni na čijoj strani"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Čoveku pozlilo dok se kupao, počeo da se davi: Drama u Sutomoru: U pomoć pritekli Sara i Dušan iz Kruševca i spasili mu život!
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

Misterija nestanka Ione u Beogradu: Verenik ušao na njene naloge, pa otkrio nove tragove: Bez traga i glasa od nje već 13 dana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Marina Visković izvadila silikone iz usana: Pevačica posle mnogo godina napravila veliku promenu: "Ispravila sam grešku iz mladosti"
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana