Povezane vesti
Sve manje vremena za ispunjavanje preporuka ODIHR-a i zahteva opozicije (VIDEO)
Insajder 26.04.2024
Svega pet nedelja do novih izbora, opozicija i vlast se nisu pomerili sa mrtve tačke, kada je u pitanju jedan od tri ključna zahteva opozicije vezanih za izborni proces. Nema dogovora oko načina izveštavanja medija tokom izbornog procesa. Četiri meseca… »
Mnogo sastanaka, a još nijedan ispunjen i sproveden zahtev za slobodne i fer izbore
N1 Info 26.04.2024
Pošto je raspisala izbore, predsednica Skupštine održala je novi sastanak s opozicijom koja bi, kako je dogovoreno, tokom vikenda trebalo da podnese predlog zakona, kojim bi se građanima koji su promenili prebivalište u prethodnih godinu dana onemogućilo… »
Gavrilović (BIRODI): Odgovor RTS-a ponižava Skupštinu
Radio 021 26.04.2024
Sastanak predstavnika javnih servisa sa parlamentarnim grupama u vezi sa jednim od zahteva opozicije za ravnomernim izveštavanjem nije održan danas jer je RTS tražio pomeranje za sledeću nedelju. Predstavnici javnog servisa tražili su pomeranje sastanka… »
„Kasno je za sve konstruktivne razgovore“: Veljanovski o odgovoru javnih servisa na poziv na sastanak u Skupštini
Danas 26.04.2024
Odgovor RTS-a i RTV-a pokazuje da se javni servisi boje javnog dijaloga i sučeljavanja sa bilo kojim ko ima kritički odnos prema njihovom radu, smatra redovni profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski i dodaje da je kasno za konstruktivne… »
Lazović (ZLF) za Betu: Izlaskom na izbore pokazujemo da nema predaje pred SNS
Beta 26.04.2024
Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je danas da su izborni uslovi neravnopravni i da to čini opoziciju još odlučnijom da se suprotstavi koaliciji oko Srpske napredne stranke (SNS). "Zaista je važno da pozovemo prijatelje… »
Lazović: Izlaskom na izbore pokazujemo da nema predaje pred SNS
Nedeljnik 26.04.2024
Kopredsdnik Zeleno levog fronta Radomir Lazović izjavio je danas da su izborni uslovi neravnopravni i da to čini opoziciju još odlučnijom da se suprotstavi koaliciji oko Srpske napredne stranke. „Zaista je važno da pozovemo prijatelje, kolege, da ih… »
Lazović: Izborni uslovi neravnopravni, opozicija još odlučnija da se suprotstavi SNS-u
N1 Info 26.04.2024
Kopredsdnik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je da su izborni uslovi neravnopravni i da to čini opoziciju još odlučnijom da se suprotstavi koaliciji oko Srpske napredne stranke (SNS). „Zaista je važno da pozovemo prijatelje, kolege, da… »
Lazović: Izborni uslovi neravnopravni, opozicija još odlučnija da se suprotstavi SNS-u
Novi magazin 26.04.2024
Kopredsdnik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović izjavio je da su izborni uslovi neravnopravni i da to čini opoziciju još odlučnijom da se suprotstavi koaliciji oko Srpske napredne stranke (SNS). „Zaista je važno da pozovemo prijatelje, kolege, da… »
Lazović (ZLF): Pitanje je da li ima političke volje da se reši problem RTS-a
Beta 26.04.2024
Narodni poslanik zeleno levog fronta Radomir Lazović izjavio je da nije problem da se sastanak sa RTS-om i RTV-om odloži za sledeću nedelju, ali je pitanje da li će biti ikakvih rezultata, jer smatra da za to nema političke volja. "Ja sam siguran da… »
Danas 26.04.2024
Narodni poslanik zeleno levog fronta Radomir Lazović izjavio je da nije problem da se sastanak sa RTS-om i RTV-om odloži za sledeću nedelju, ali je pitanje da li će biti ikakvih rezultata, jer smatra da za to nema političke volja. „Ja sam siguran da… »
Lazović o izborima: Mi zahtevamo minimalne stvari, ali nemamo iluziju da će sve biti u redu
Nova 26.04.2024
Narodni poslanik zeleno levog fronta Radomir Lazović izjavio je da nije problem da se sastanak sa RTS-om i RTV-om odloži za sledeću nedelju, ali je pitanje da li će biti ikakvih rezultata, jer smatra da za to nema političke volja. „Ja sam siguran da… »
Radio sto plus 26.04.2024
“Ja sam siguran da predstavnici RTS-a i RTV-a ne vide da postoji problem, jer oni da ga vide, oni bi ga rešili. Pitanje je da li postoji politička volja da se u ovom trenutku taj problem reši. Niti se oni pitaju. Glavni uticaj na njihovu uređivačku… »
Lazović (ZLF): Pitanje je da li ima političke volje da se reši problem RTS-a i RTV-a
N1 Info 26.04.2024
Reagovanje stranaka na raspisivanje lokalnih izbora
RTS 26.04.2024
Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović ocenio je, posle raspisivanja izbora u 66 lokalnih samouprava, da se izbori održavaju u neravnopravnoj atmosferi, ali da oni nastavljaju borbu za izborne uslove. Stranka Zajedno donela je odluku da ne… »
Vesti dana »

U gradovima Srbije danas okupljanja uz pitanje: "Ko je kriv?"
Radio 021 pre 30 minutajoš 41 povezana

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 15 minutajoš 45 povezanih

Uživo raste Broj mrtvih u najvećem udaru na Kijev od početka rata Zelenski poziva na promenu ruskog režima, Tramp kaže da je Putinova invazija "odvratna"
Alo pre 30 minutajoš 26 povezanih

Partizan ga pregazio, Ukrajinac kukao da je pokraden: "Ne sme neko ovakav da sudi, ovo je debakl"
Mondo pre 14 minutajoš 34 povezane

Praznik i vikend doneli veliku navalu ka Grčkoj Ovako možete zaobići najgore saobraćajne gužve
Dnevnik pre 50 minutajoš 17 povezanih