Povezane vesti
Pevačica posetila manastir, pa doživela tešku saobraćajku! Sara progovorila o detaljima udesa, a evo šta je uradila pre…
Kurir 27.04.2024
Pevačica Sara Reljić nedavno je imala tešku saobraćajnu nesreću, a sada je progovorila o posledicama udesa. Sara je prilikom saobaćajne nezgode zadobila povrede i modrice, automobil je skroz uništen, a kako kaže uverena je da je čudo što je… »
Posetila manastir, pa doživela tešku saobraćajnu nesreću Pevačica progovorila o detaljima udesa:"Pre toga sam zapalila…
Blic 27.04.2024
Pevačica Sara Reljić nedavno je imala tešku saobraćajnu nesreću, a sada je progovorila o posledicama udesa. Sara je prilikom saobaćajne nezgode zadobila povrede i modrice, automobil je skroz uništen, a kako kaže uverena je da je čudo što je… »
Sam Bog me spasio: Sara Reljić otkrila detalje saobraćajne nesreće!
Svet plus 27.04.2024
Pevačica Sara Reljić, u februaru ove godine, doživela je saobraćajnu nesreću iz koje je, kako je sama navela, sam Bog spasio. Mlada i atraktivna pevačica, gostujući u jenoj emisiji, prisetila se saobraćajne nezgode u kojoj je zadobila ozbiljne… »
Vesti dana »
Tačno u 9 iz Kragujevca krenuo štafetni maraton za Beograd (VIDEO)
Glas Šumadije pre 4 satijoš 13 povezanih
Zavšena blokada Gazele: Saobraćaj ponovo prohodan, u Nišu naplatna rampa zatvorena do 21 sat
Blic pre 22 minutajoš 66 povezanih
Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih
Studenti koji blokiraju fakultete završili blokadu Gazele, pušten saobraćaj
Telegraf pre 3 minutajoš 16 povezanih