Повезане вести
Манојловић (Крени-промени) и Стефановић (ССП) различито о изласку на изборе
Бета 28.04.2024
Кандидат за градоначелника Београда покрета "Крени-промени" Саво Манојловић оценио је вечерас да се неизласком на изборе 2. јуна, између осталог, даје легитимитет власти "да ради шта хоће", док заменик председника Странке слободе… »
Жестока расправа у „Утиску недеље“: Стефановић – да сте имали часне намере изашли бисте на изборе у децембру, Манојловић му…
Правда 28.04.2024
Кандидат за градоначелника Покрета "Крени-промени" Саво Манојловић оценио је вечерас да се неизласком на изборе 2. јуна властима у Београду даје легитимитет да руше Сајам, док је заменик председника Странке слободе и правде Борко… »
„Ожалошћена породица“ и „часне намере“ у Утиску недеље: Жучна расправа опозиционара
Н1 Инфо 28.04.2024
Кандидат за градоначелника Покрета "Крени-промени" Саво Манојловић оценио је вечерас да се неизласком на изборе 2. јуна властима у Београду даје легитимитет да руше Сајам, док је заменик председника Странке слободе и правде Борко… »
Јелена Милић тужила Сава Манојловића због гостовања у Утиску недеље
Н1 Инфо 28.04.2024
Правни тим листе “И ја сам Београд! Крени-промени - Саво Манојловић” објавио је у недељу ујутру да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила носиоца ове листе и кандидата за градоначелника Београда Сава Манојловића… »
Жестока расправа у „Утиску недеље“: Стефановић – да сте имали часне намере изашли бисте на изборе у децембру, Манојловић му…
Нова 28.04.2024
Правда 28.04.2024
Крени-Промени: Амбасадорка Србије у Загребу тужила Саву Манојловића
НИН 28.04.2024
Покрет Крени-Промени саопштио је данас да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила кандидата тог покрета за градоначелника Београда Саву Манојловића због изјава у прошлогодишњем гостовању у емисији Утисак недеље… »
На суд због "утиска недеље": Јелена Милић тужила Саву Манојловића јер је на телевизији показао њену слику с томпусом
Блиц 28.04.2024
Правни тим листе “И ја сам Београд! Крени-промени - Саво Манојловић” објавио је да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила носиоца ове листе и кандидата за градоначелника Београда Сава Манојловића због његовог… »
Крени-Промени: Амбасадорка Србије у Загребу тужила Сава Манојловића
Инсајдер 28.04.2024
Покрет Крени-Промени саопштио је данас да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила кандидата тог покрета за градоначелника Београда Сава Манојловића због изјава у прошлогодишњем гостовању у емисији Утисак недеље… »
Јелена Милић тужила Саву Манојловића због гостовања у Утиску недеље
Нова 28.04.2024
Правни тим листе “И ја сам Београд! Крени-Промени - др Саво Манојловић” објавио је да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила носиоца ове листе и кандидата за градоначелника Београда Сава Манојловића због његовог… »
Недељник 28.04.2024
Покрет Крени-Промени саопштио је данас да је амбасадорка Србије у Загребу Јелена Милић тужила кандидата тог покрета за градоначелника Београда Саву Манојловића због изјава у прошлогодишњем гостовању у емисији Утисак недеље… »
Данас 28.04.2024
Вести дана »
Рекордно топло време за новембар, викенд у знаку сунца - почетком недеље нагла промена, ево и када
Еуроневс пре 2 минутајош 13 повезаних
Закључени бирачки спискови за изборе у Сечњу, Мионици и Неготину
Радио 021 пре 12 минутајош 6 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 33 минутајош 7 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 12 минутајош 8 повезаних