Povezane vesti
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženja i pokreta
NIN 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš", čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad", su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženje i pokreta
Insajder 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš" čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad" su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženja i pokreta
Beta 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš" čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad" su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji “Ujedinjeni – Nada za Niš” pristupilo 12 udruženje i pokreta
Niške vesti 29.04.2024
Narodna poslanica i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS-a Slađana Miletić je tom prilikom kazala je da je ta stranka obećala formiranje jedne široke koalicije u Nišu, i da to obećanje ispunjava. “Predizborni program smo napravili zajedno. Cilj nam… »
Vesti dana »
"Sledeće godine idemo na izbore": Vučić sa pristalicama u ćacilendu: "Beskrajno vam hvala, imaćemo mnogo problema, ali sve ćemo da ih rešavamo"
Blic pre 23 minutajoš 29 povezanih
Demokratska stranka podržala akciju studenata „Raspiši pobedu“, potpisao i lider Ekološkog ustanka
Nedeljnik pre 52 minutajoš 59 povezanih
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, potpise dali i članovi SPS-a (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Zatvorena biračka mesta na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM: Do 19 sati glasalo 44,89 odsto birača
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 59 povezanih
Život između slave, pobune i pasije prema životinjama: Oproštaj od Brižit Bardo
RTS pre 22 minutajoš 68 povezanih