Povezane vesti
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženja i pokreta
NIN 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš", čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad", su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženje i pokreta
Insajder 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš" čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad" su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji 'Ujedinjeni - Nada za Niš' pristupilo 12 udruženja i pokreta
Beta 29.04.2024
Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš" čiji su nosioci Nova Demokratska stranka Srbije i "Niš moj grad" su danas potpisali sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana. Poslanica i potpredsednica… »
Koaliciji “Ujedinjeni – Nada za Niš” pristupilo 12 udruženje i pokreta
Niške vesti 29.04.2024
Narodna poslanica i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS-a Slađana Miletić je tom prilikom kazala je da je ta stranka obećala formiranje jedne široke koalicije u Nišu, i da to obećanje ispunjava. “Predizborni program smo napravili zajedno. Cilj nam… »
Vesti dana »
Danski vojnici stigli na Grenland: Pojačane sigurnosne mere zbog pritiska SAD (foto)
Mondo pre 14 minutajoš 46 povezanih
Indija dobila poziv od Trampa da se pridruži inicijativi Odbor za mir
Sputnik pre 24 minutajoš 37 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
Vaterpolisti Srbije pod pritiskom u večitom klasiku protiv Mađarske - pobeda vodi u polufinale (RTS 1, 20.30)
RTS pre 19 minutajoš 39 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio tačan broj učesnika protesta u Novom Sadu
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane