Povezane vesti
Gocić: Idemo ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu
Sportski žurnal 29.04.2024
Novi Beograd će sutra od 19.45 časova na bazenu SC "11. april" igrati sa ekipom Šapca u prvom meču polufinala plej-ofa Super lige Srbije. - Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu - rekao je danas trener… »
Gocić jasan: "Idemo ka cilju!"
Večernje novosti 29.04.2024
Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu, rekao je danas trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić uoči starta plej-ofa Superlige Srbije. Foto arhiva VN Novi Beograd će sutra od 19.45 časova na bazenu… »
"Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule"
B92 29.04.2024
"Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu", rekao je Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda uoči početka plej-ofa Superlige Srbije. Novobeograđani će u prvom meču polufinala u utorak na bazenu… »
Vesti dana »

Doktorska partija Nikole Jokića Denver se bori za kotu četiri
Sport klub pre 34 minutajoš 15 povezanih

Šta je obeležilo 1. Dan svenarodnog skupa: Najduža zastava u istoriji Srbije, jake poruke Vučića, a Kikinđanin mnoge oduševio! Pogledajte kako je sve izgledalo
Kurir pre 35 minutajoš 9 povezanih

Blokada GSP-a u Novom Sadu: Od naših para nećete na Vučićev miting u Beogradu
Vreme pre 46 minutajoš 3 povezane

Studentski protest u Novom Pazaru "sloboda vlada čaršijom"; biciklisti nastavljaju put ka Strazburu
RTS pre 24 minutajoš 4 povezane