Povezane vesti
Džoni Dep besan na Holivud: "Bacili ste me u kantu za smeće"
B92 30.04.2024
Džoni Dep nije imao reči hvale za holivudsku industriju, te je naveo da je besan jer su ga "bacili u kantu za smeće". Pored toga, glumac je zahtevao da objasne zašto godinama nije imao prilike da radi. Ne tako davne 2022. godine Depa je optužila… »
"Bacili ste me u kantu za smeće": DŽoni Dep besan na holivudsku industriju - "Muka mi je od toga"
Večernje novosti 30.04.2024
DžONI Dep nije imao reči hvale za holivudsku industriju, te je naveo da je besan jer su ga "bacili u kantu za smeće". Foto: AP Pored toga, glumac je zahtevao da objasne zašto godinama nije imao prilike da radi. Ne tamo davne 2022. godine, Dep je bio… »
Vesti dana »

Novosadski studenti u blokadi pozivaju građane na protest zbog ukidanja pritvora SNS aktivistima
Danas pre 37 minutajoš 13 povezanih

Savet za kulturu usvojio Mićinovu inicijativu o spomeniku žrtvama novosadske tragedije
Radio 021 pre 42 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO U Beogradu večeras skup podrške zaposlenima na Pravnom fakultetu: Novosađani ministra Dejana Vuka Stankovića ispratili povicima „ua“
Nova pre 7 minutajoš 59 povezanih

Ukinut pritvor okrivljenima za napad na studente u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 17 minutajoš 20 povezanih

Dan posle "Vostani Serbije": Studenti najavljuju ulazak u novu fazu protesta, vlast i dalje bez potvrdnog odgovora o izborima
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane