Povezane vesti
Evo kako da izbegnete zelena žumanca
Moj Novi Sad 01.05.2024
Veliki petak kuca na vrata, a najpoznatiji običaj je farbanje jaja kojem se raduju sve generacije. Ove godine vladaće različite tehnike ukrašavanja, ali da li znate na koji način možete savršeno da skuvate jaja? Ne samo da neće pucati, već možete da… »
Trik za savršeno skuvana jaja! Žumance se brzo kvari, izbegnite grešku zbog koje će pozeleneti
Mondo 01.05.2024
Šta da radite prilikom kuvanja jaja ako ne želite da žumanca budu zelena? Šta da radite prilikom kuvanja jaja ako ne želite da žumanca budu zelena? Veliki petak kuca na vrata, a najpoznatiji običaj je farbanje jaja kojem se raduju sve generacije. Ove… »
Vesti dana »
Zvezda ovo nikad nije uradila! Oglasio se Zvezdan Terzić nakon istorijske pobede šampiona Srbije
Večernje novosti pre 3 minutajoš 12 povezanih
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 3 minutajoš 3 povezane
Tramp se oglasio povodom Obamine izjave da su "vanzemaljci stvarni": "Odao je poverljive informacije, nije smeo to da uradi"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 20. februar: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 32 minutajoš 1 povezana