Повезане вести

Олањинка: Немам дилему да смо заслужено први

Олањинка: Немам дилему да смо заслужено први

Спортски журнал 03.05.2024
У дебитатнтској сезони у црвено-белом дресу Олањинка је одиграо 39 утакмица у свим такмичењима и постигао десет голова. Фудбалер Црвене звезде Питер Олањинка изјавио је да је срећан због освојене титуле. - Много је емоција… »
Родић: Уживаћу у прослави рекордне седме титуле као никад пре

Родић: Уживаћу у прослави рекордне седме титуле као никад пре

Политика 03.05.2024
Милан Родић је са седам освојених титула у дресу Црвене звезде постао нови клупски рекордер, а искусни фудбалер је поручио да ће у њенон слављу уживати као никад пре. Црвена звезда је освојила 35, а седму узастопну титулу… »
Звезда освојила титулу, па послала поруку кошаркашима

Звезда освојила титулу, па послала поруку кошаркашима

Спортске.нет 03.05.2024
Синоћњом победом над ТСЦ-ом на ''Маракани'' резултатом 2:1, фудбалери Црвене звезде су и математички осигурали освајање седме узастопне титуле првака државе. Четири кола пре краја сезоне имају недостижних 14 бодова више од… »
Милан Родић постао рекордер звезде: Ово ми је највеће достигнуће у каријери

Милан Родић постао рекордер звезде: Ово ми је највеће достигнуће у каријери

Вечерње новости 03.05.2024
ЦРВЕНА звезда освојила 35. титулу у клупској историји, а рекордер са највише трофеја намењених прваку државе је постао леви бек црвено-белих Милан Родић. ФОТО: ФК Црвена звезда Овај 33-годишњак је седми пут постао шампион са… »
Ендиаје одушевљен првом титулом са звездом: „Још увек нисмо завршили сезону, узбуђен сам због прославе!“

Ендиаје одушевљен првом титулом са звездом: „Још увек нисмо завршили сезону, узбуђен сам због прославе!“

Хот спорт 03.05.2024
Ендиаје је постигао гол одлуке Фудбалери Црвене звезде освојили су шампионску титулу седми пут узастопно након победе над екипом ТСЦ-а резултатом 2:1 у трећем колу плеј-офа Суперлиге Србије. Шериф Ендиаје, један од јунака победе… »
Ендиаје донео нову титулу Црвеној звезди и једва чека шампионску журку: Да добијемо све мечеве, па да прославимо

Ендиаје донео нову титулу Црвеној звезди и једва чека шампионску журку: Да добијемо све мечеве, па да прославимо

Еуроневс 03.05.2024
У тренутку када је Шериф Ендиаје закуцао одбитак у мрежу ТСЦ-а његова Црвена звезда постала је седми пут у низу, односно чак 35. пут у клупској историји, првак државе. Како црвено-бели нису ништа препуштали случају после тог… »
Марин: Показали смо у "вечитим" дербијима да смо квалитетнији

Марин: Показали смо у "вечитим" дербијима да смо квалитетнији

Б92 03.05.2024
Марко Марин, технички директор Звезде, сматра да су црвено-бели заслужено по седми пут узастопно освојили Суперлигу. Звезди је и бод довољан да математички обезбеде титулу, али су то урадили тријумфом против ТСЦ-а (2:1)… »
Најдражи моменат за Ендиаја - "боцкање" против Партизана

Најдражи моменат за Ендиаја - "боцкање" против Партизана

Спортске.нет 03.05.2024
Оспораван на почетку, Шериф Ендиаје се показао врло користан на путу Звезде до рекордне седме узастопне титуле у Суперлиги Србије. Стрелац у победи над ТСЦ-ом 2:1 за математички осгиран трофеј навео је да у екипи влада еуфорија… »
Ндиаје: Једва чекам прославу титуле, знам да ће бити сјајно

Ндиаје: Једва чекам прославу титуле, знам да ће бити сјајно

Спорт клуб 03.05.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ндиаје рекао је да једва чека прославу 35. титуле првака државе јер да зна да ће она бити сјајна. „Веома сам срећан због освајања титуле. Још увек нисмо завршили сезону, али смо математички… »
Ендиаје: Једва чекам прославу титуле, знам да ће бити сјајно

Ендиаје: Једва чекам прославу титуле, знам да ће бити сјајно

Вечерње новости 03.05.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје изјавио је данас да једва чека прославу 35. титуле првака државе и истиче да зна да ће она бити сјајна. ФОТО: ФК Црвена звезда - Веома сам срећан због освајања титуле. Још увек нисмо завршили… »
Милојевић: Заслужено смо освојили титулу, веровао сам у успех

Милојевић: Заслужено смо освојили титулу, веровао сам у успех

Политика 03.05.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његова екипа заслужено освојила шампионску титулу, после победе против ТСЦ-а у 33. колу Суперлиге Србије. „Веома тежак меч, али смо успели да упишемо велика три бода… »
Мркела: ''Пролеће без грешке, доминирали смо на сва три вечита дербија''

Мркела: ''Пролеће без грешке, доминирали смо на сва три вечита дербија''

Спортске.нет 03.05.2024
Спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела рекао је вечерас да је екипа пролећни део Супер лиге одиграла готово без грешке, да је у дуелима са Партизаном потврдила да је боља и да је заслужено освојила титулу… »
Све је готово: Звезда првак седми пут узастопно, победа против ТСЦ и под кишом као из кабла

Све је готово: Звезда првак седми пут узастопно, победа против ТСЦ и под кишом као из кабла

Данас 02.05.2024
После још једног Партизановог краха Црвеној звезди је био довољан и бод да четири кола пре краја државног фудбалског шампионата и математички освоји седму узастопну титулу првака, али је ту погодност крунисала победом. Савладала… »

Вести дана »