Повезане вести
Гледала је насиље, срце јој се распада: Гоца Божиновска одговорила на оптужбе ћерке Јелене да ју је напустила
Стори 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске и композитора Радета Вучковића Јелена Вучковић одрасла је у селу надомак Краљева. Одгајила ју је бака коју, како каже, сматра мајком. - Бака ми много недостаје, она је мене од три месеца подигла, нисам… »
Сека није могла да ћути, реаговала не речи ћерке Гоце Божиновске: Ово је претужно
Стори 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске и композитора Радета Вучковића Јелена Вучковић први пут је говорила о свом детињству и открила да ју је мајка са само три месеца оставила код баке у селу надомак Краљева. - То је оставило велики траг, али… »
Исповест Јелене Вучковић шокирала јавност! Због онога што је рекла о мајци сви занемели: Срам било Гоцу Божиновску!
Стори 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске и композитора Радета Вучковића Јелена Вучковић одрасла је у селу надомак Краљева. Одгајила ју је бака коју, како каже, сматра мајком. - Бака ми много недостаје, она је мене од три месеца подигла, нисам… »
Исповест Јелене Вучковић потресла јавност: Коментари пљуште на све стране, људи побеснели на Божиновску "Срам те било"
Курир 06.05.2024
Јелена Вучковић, ћерка певачице Гоце Божиновске, дала је отворену исповест у којој је први пут јавно изнела детаље свог одрастања и детињства. Оно о чему већина људи ништа није знала јесте првенствено чињеница да је Јелена… »
Гоца Божиновска има вилу од: 700.000 евра Ћерку оставила баби и деди, а са сином и снајком живи у луксузу: Унутра је све…
Блиц 06.05.2024
Певачица Гоца Божиновска и композитор Раде Вучковић добили су ћерку Јелену, коју су након развода оставили код њених родитеља. Јелена је сада у својој потресној исповести изнела потресне детаље из живота и одрастања без… »
"Кад је умро, живот је кренуо у лепшем смеру" Јелена Вучковић признала зашто је ронила сузе, проговорила о насиљу и Шијану…
Курир 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске, певачица Јелена Вучковић након што је у једној емисији у сузама причала о свом детињству, огласила се за домаће медије и открила на шта је тачно мислила, када је изјавила да "не би било добро када би… »
Ово је млађа ћерка Гоце Божиновске коју је добила са шијаном: Завршила факултет са свим десеткама, овако певачица прича о њој…
Курир 06.05.2024
Најстарија ћерка Гоце Божиновске, Јелена Вучковић, коју је певачица добила из брака са композитором Радетом Вучковићем, растужила је многе причом о свом детињству које је провела са баком на селу надомак Краљева. Наиме, након… »
Бивши муж Гоце Божиновске открио све о њеном сукобу с ћерком: Односи су захладнели због овога
Свет & Скандал 06.05.2024
Први муж Гоце Божиновске открио породичне тајне Раде Вучковић, композитор и први муж Гоце Божиновске, ретко се појављује у јавности, али када се то деси, дуго се прича о његовим изјавама. Тако је било и прошле године када је… »
"Одвела је дете на село и отишла да живи са Златом" Раде Вучковић је тешко поднео када га је Гоца оставила: "То је мој највећи…
Блиц 06.05.2024
Певачица Гоца Божиновска и композитор Раде Вучковић добили су ћерку Јелену, коју су након развода оставили код њених родитеља. Јелена је сада у својој потресној исповести изнела потресне детаље из живота и одрастања без… »
"Била сам мала и немоћна": Ново оглашавање Јелене Вучковић о Гоци, Шијану и насиљу:"Када је он умро, живот ми је кренуо на…
Блиц 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске, певачица Јелена Вучковић растужила је читаву јавност када је рекла како су је мајка и отац оставили код баке када је имала само три месеца. Након Јеленине исповести, Гоцу су многи осудили, а сада је њена… »
Ово је истина о остављеној ћерки: Огласили се Божиновска и њен бивши муж, приче им се не поклапају
Свет & Скандал 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске одрастала је далеко од родитеља Јелена Вучковић, ћерка Гоце Божиновске и композитора Радета Вучковића говорила је о свом одрастању, те открила да су је родитељи оставили код баке када је имала само три… »
"Отац је оставио, ја нисам": Гоца Божиновска одговорила на оптужбе ћерке Јелене да је напустила и открила језиве детаље…
Блиц 06.05.2024
У потресној исповести Јелена Вучковић, ћерка Гоце Божиновске, рекла је како су јој родитељи одувек фалили јер су је са само три месеца оставили код баке. Тим поводом позвали смо Гоцу Божиновску која је потврдила речи своје… »
Гоца божиновска са ћерком дуго није говорила: Са ћерком јој захладнео однос, а Раде Вучковић је овако причао о њиховој свађи…
Блиц 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске, Јелена Вучковић, коју је добила из брака са композитором Радетом Вучковићем, проговорила је о детињству без родитеља и истакала да се осећала одбачено, те да јој је бака била као мајка. Њена потресна… »
"У очима јој се види траума, Гоца ми је пала у очима": Ћерка Божиновске расплакала све због приче о детињству без родитеља…
Блиц 06.05.2024
Певачица Гоца Божиновска из првог брака са композитором Радетом Вучковићем добила је ћерку Јелену, коју су након развода оставили код Гоцине мајке. Јелена Вућковић је сада први пут проговорила о детињству без родитеља и њена… »
"Истина је" Огласио се отац Јелене Вучковић након што је у сузама открила да су је оставили као бебу: У почетку је било..
Курир 06.05.2024
Јелена Вучковић, ћерка певачице Гоце Божиновске и Радета Вучковића у болној исповести рекла је како су је родитељи оставили код бабе која ју је одгајила. Јелена је испричала како је као беба од три месеца остављена код баке, да… »
"Претужно": Након што је ћерка Гоце Божиновске изнела потресне детаље из детињства, огласила се Сека Алексић: Певачица јавно…
Блиц 06.05.2024
Ћерка Гоце Божиновске, Јелена Вучковић, испричала је први пут јавно своју тешку животну на шта није остала имуна ни њена колегиница, певачица Сека Алексић. Јелена је изнела болне детаље свог живота и испричала је како је њена… »
"Осећам се одбачено, бака је моја мајка: - родитељи су ме оставили" Ћерка Гоце Божиновске у сузама у емисији уживо…
Блиц 06.05.2024
Јелена Вучковић, ћерка Гоце Божиновске и композитора Радета Вучковића, открила је непознате детаље из свог детињства. Јелена је испричала да је њу одгајила бака, коју сматра својом мајком. Дотакла се и трауматичног догађаја у… »
Вести дана »
Ко је мушакарац који је изазвао несрећу у којој је страдала трочлана породица: Пијан прошао на црвено, одређено му задржавање
Нова пре 25 минутајош 59 повезаних