Povezane vesti
"Ubio sam svoju majku!" Naručio kafu pa izgovorio užasne reči! Noć pre zločina guglao jezive stvari, agentkinji nekretnina bio…
Kurir 06.05.2024
„ Ubio sam svoju majku“ – rekao je hladno i vidno uznemiren A. K. (28) svom prijatelju kada je stigao u kafić u kraju i naručio kafu. Bilo je oko 10 časova u subotu kada je A.K. nazvao prijatelja telefonom. Nakon toga je nastala totalna pometnja jer je… »
Ubio majku, pa otišao u lokal da naruči kafu: Nove informacije o zločinu koji je potresao region, evo šta je sve policija…
Večernje novosti 06.05.2024
„UBIO sam svoju majku“ – rekao je hladno i vidno uznemiren A. K. (28) svom prijatelju kada je stigao u kafić u kraju i naručio kafu. Foto AP Bilo je oko 10 časova u subotu kada je A.K. nazvao prijatelja telefonom. Nakon toga je nastala totalna pometnja… »
Vesti dana »

Iran lansirao novi talas raketa na Izrael, u Teheranu se čule jake eksplozije
RTV pre 1 satjoš 130 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 9 satijoš 20 povezanih

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 6 satijoš 12 povezanih

Angelina osma na debiju u Dijamantskoj ligi: Topićeva u Stokholmu skočila 1,91 metar
Dnevnik pre 46 minutajoš 18 povezanih