Повезане вести

Курир на месту стравичне несреће у Куршумлији: Стање девојчице (13) и даље неизвесно, а један детаљ незгоде веома чудан…

Курир на месту стравичне несреће у Куршумлији: Стање девојчице (13) и даље неизвесно, а један детаљ незгоде веома чудан…

Курир 09.05.2024
Од 13-оро деце која су повређена када се откачио рингишпил на вашару у Куршумлији једно је у критичном стању. Реч је о 13-годишњој девојчици која је у коми. Такође, теже су повређени брат и сестра. Из Куршумлије се јавља… »
Огласио се брат најтеже повређене девојчице на рингишпилу: Не може другачије да буде, осим да се она врати кући! Видео сам…

Огласио се брат најтеже повређене девојчице на рингишпилу: Не може другачије да буде, осим да се она врати кући! Видео сам…

Курир 09.05.2024
С. Б, брат девојчице која је најтеже повређена у несрећи када се поломио рингишпил у Куршумлији, а у којој је повређенбо још 12 деце, каже за Курир да чврсто верује да ће његова сестра (12) издржати и да ће брзо доћи кући! -… »
Пре 3 године је изгубила оца, сад се она бори за живот: Исповест брата тешко повређене девојчице на рингишпилу

Пре 3 године је изгубила оца, сад се она бори за живот: Исповест брата тешко повређене девојчице на рингишпилу

Телеграф 09.05.2024
Ову породицу је задесила страшна трагедија пре три године, када им је отац преминуо. Девојчица (12) која је тешко повређена у паду рингишпила у Куршумлији и у животној опасности превезена у УКС Ниш, тренутно је у стабилном… »
„Чекамо да Ања дође кући“: Породица најтеже повређене девојчице на вашару у Куршумлији верује да ће се она брзо опоравити…

„Чекамо да Ања дође кући“: Породица најтеже повређене девојчице на вашару у Куршумлији верује да ће се она брзо опоравити…

Нова 09.05.2024
У несрећи која се догодила јуче на вашару у Куршумлији повређено је 13 деце, а најтеже повреде задобила је девојчица Ања, која је при паду ударила главу. Њена породица се нада и верује да ће се она брзо опоравити. Ањин брат… »
Надамо се добром, издржаће Ања!

Надамо се добром, издржаће Ања!

Прокупље пресс 09.05.2024
Брат Ање Белошевић (12) Стефан Белошевић која је најтеже повређена када се поломио рингишпил каже да чвртсо верују да ће Ања издржати и да ће брзо доћи кући. Колики год да буде опоравак, ми ћемо јој помоћи. Не може другачије… »
Курир сазнаје у каквом је стању девојчица тешко повређена на рингишпилу: Нишки лекари дају све од себе

Курир сазнаје у каквом је стању девојчица тешко повређена на рингишпилу: Нишки лекари дају све од себе

Курир 09.05.2024
БЕОГРАД/НИШ - Стање девојчице (13) која је јуче тешко повређена када се откачио рингишпил на вашару у Куршумлији, и даље је тешко, али и непромењено у односу на јуче, сазнаје Курир. Она је јуче, одмах после несреће, била у… »
Девојчица је била у лошем стању, призор је био језив: Потресна исповест докторке након рушења рингишпила

Девојчица је била у лошем стању, призор је био језив: Потресна исповест докторке након рушења рингишпила

Телеграф 09.05.2024
Докторка из Куршумлије описала је стравично исксутво. Догађај који је потресао многе, драма на вашару у Куршумлији, оставила је дубок траг када се део рингишпила откачио, резултирајући повредама тринаесторо деце. У овој тешкој… »
Девојчица из Куршумлије животно угрожена: Дете у коми након пада рингишпила, ЈПКД Топлица: Испоштоване превентивне мере

Девојчица из Куршумлије животно угрожена: Дете у коми након пада рингишпила, ЈПКД Топлица: Испоштоване превентивне мере

Еуроневс 09.05.2024
Стање девојчице (12) која је повређена у паду рингишпила у Куршумлији је непромењено - она је и даље животно угрожена и налази се у индукованој коми, саопштено је из УКЦ Ниш. Осталих 12 повређених су прошли са лакшим… »
УКЦ Ниш: Девојчица тешко повређена у Куршумлији у стабилном стању

УКЦ Ниш: Девојчица тешко повређена у Куршумлији у стабилном стању

Н1 Инфо 09.05.2024
Девојчица (13) из Куршумлије које је тешко повређена када је јуче на њу пао део рингишпила, у стабилном је стању, изјавио је данас директор Унверзитетског клиничког центра у Нишу Зоран Перишић. Он је рекао да су лекари… »
Стање повређене девојчице из Куршумлије непромењено

Стање повређене девојчице из Куршумлије непромењено

Југ пресс 09.05.2024
НИШ-ПРОКУПЉЕ-КУРШУМЛИЈА Стање дванаестогодишње девојчице из Куршумлије, која је повређена када је пао рингишпил, је непромењено у односу на јуче, саопштено је из нишког Универзитетског клиничког центра (УКЦ) . Јуче око… »
Девојчица на коју је пао рингишпил у Куршумлији у стабилном стању

Девојчица на коју је пао рингишпил у Куршумлији у стабилном стању

Данас 09.05.2024
Девојчица (12) из Куршумлије које је тешко повређена када је јуче на њу пао део рингишпила, у стабилном је стању, изјавио је данас директор Унверзитетског клиничког центра у Нишу Зоран Перишић. Он је рекао да су лекари… »
УКЦ: Тешко повређена девојчица из Куршумлије у стабилном стању

УКЦ: Тешко повређена девојчица из Куршумлије у стабилном стању

Нишке вести 09.05.2024
Приликом пада дела рингишпила на платоу код аутобуске станице у Куршумлији повређено је тринаесторо деце. Петоро је збринуто у Дому здравља у Куршумлији, а седморо у прокупачкој болници. Две особе су ухапшене због основа сумње… »
Директор УКЦ Ниш: Девојчица тешко повређена у Куршумлији у стабилном стању

Директор УКЦ Ниш: Девојчица тешко повређена у Куршумлији у стабилном стању

Инсајдер 09.05.2024
Девојчица (12) из Куршумлије које је тешко повређена када је јуче на њу пао део рингишпила, у стабилном је стању, изјавио је данас директор Унверзитетског клиничког центра у Нишу Зоран Перишић. Он је рекао да су лекари… »
Обележавање хоризонталне сигнализације на Булевару Немањића

Обележавање хоризонталне сигнализације на Булевару Немањића

Нишке вести 09.05.2024
Наставља се са радовима на проширењу мреже јавног осветљења у Романијској улици. Планирано је обележавање хоризонталне сигнализације на Булевару Немањића. Поред наведеног, планирано је и отклањање недостатака у… »
ЈКП “Паркинг сервис” Ниш наставља са радовима на јавном осветљењу и саобраћајној сигнализацији

ЈКП “Паркинг сервис” Ниш наставља са радовима на јавном осветљењу и саобраћајној сигнализацији

Глас југа 09.05.2024
Јавно комунално предузеће “Паркинг сервис” из Ниша радиће данас на унапређењу јавног осветљења и саобраћајне сигнализације у граду. Екипе овог предузећа ће радити на санацији јавног осветљења у деловима града као што су… »
"Покушао сам да побегнем, замало ме убио" Тинејџер описао тренутке након пада рингишпила у Куршумлији

"Покушао сам да побегнем, замало ме убио" Тинејџер описао тренутке након пада рингишпила у Куршумлији

Мондо 09.05.2024
Један тинејџер је описао како је успео да побегне након пада рингишпила у Куршумлији. Један тинејџер је описао како је успео да побегне након пада рингишпила у Куршумлији. "Рингишпил се преполовио. Ја сам таман сишао када се… »
Лекари јој се боре за живот: Познато стање тешко повређене девојчице на рингишпилу ВИДЕО

Лекари јој се боре за живот: Познато стање тешко повређене девојчице на рингишпилу ВИДЕО

Б92 09.05.2024
У Куршумлији се јуче откачио рингишпил, након чега је и више деце повређено. Девојчица (12) у посебно је тешком стању и налази се у индукованој коми у Клиничком центру Ниш. Девојчица се налази у медицински индукованој коми на… »
Девојчица повређена у урушавању рингишпила у тешком стању

Девојчица повређена у урушавању рингишпила у тешком стању

Бујановачке 09.05.2024
Бујановац, 9. мај 2024. Девојчица (13) која је тешко повређена у среду у незгоди у Куршумлији када се урушила конструкција рингишпила на вашару налази се на одељењу интензивне неге у индукованој коми. Лекари кажу да су повреде… »
Девојчица (13) има тешке повреде главе! Шта се зна дан након пада рингишпила у Куршумлији: Преломио се на пола

Девојчица (13) има тешке повреде главе! Шта се зна дан након пада рингишпила у Куршумлији: Преломио се на пола

Мондо 09.05.2024
Најтежу повреду након пада рингишпила у Куршумлији, задобила је тринаестогодишња девојчица која је пребачена у Ниш на даље лечење. Најтежу повреду након пада рингишпила у Куршумлији, задобила је тринаестогодишња девојчица… »
ТВ Нова на месту рушења рингишпила у Куршумлији: 13 деце повређено, девојчица животно угрожена у индукованој коми

ТВ Нова на месту рушења рингишпила у Куршумлији: 13 деце повређено, девојчица животно угрожена у индукованој коми

Нова 09.05.2024
Дванаестогодишња девојчица тешко је повређена када се откачио део конструкције рингишпила на вашару у Куршумлији. Она је превезена на клинику у Нишу, одакле је потврђено да се налази на интензивој нези, да је животно угрожена и… »
Девојчица која је тешко повређена у паду рингишпила у Куршумлији на апартима за дисање: Ухапшене две особе

Девојчица која је тешко повређена у паду рингишпила у Куршумлији на апартима за дисање: Ухапшене две особе

Телеграф 09.05.2024
У паду рингишпила повређено је 13 деце. Девојчица (12) која је тешко повређена у паду рингишпила у Куршумлији и у животној опасности превезена у УКС Ниш, тренутно је у стабилном стању. - Евидентно је да постоје повреде мозга… »
"Деца вриште и лете у ваздух": Ово су све несреће са рингишпилима у Србији, једна је однела 3 живота

"Деца вриште и лете у ваздух": Ово су све несреће са рингишпилима у Србији, једна је однела 3 живота

Телеграф 09.05.2024
У Србији су бројне овакве незгоде, а једна, која је требало да буде опомена свима, имала је трагичан завршетак. Деца која лете у ваздух и вриште, призор је од којег се заледимо само кад помислимо, а догодио се јуче, када се… »
Девојчица повређена у урушавању рингишпила у Куршумлији у индукованој коми

Девојчица повређена у урушавању рингишпила у Куршумлији у индукованој коми

Н1 Инфо 09.05.2024
Нема промене у стању девојчице (13) која је повређена у среду у незгоди у Куршумлији када се урушила конструкција рингишпила на вашару. Како за Н1 кажу у Клиничком центру у Нишу – нема нових информација, дакле исте су као и… »
Одговорност након рушења рингишпила: Сваке године бар једна несрећа

Одговорност након рушења рингишпила: Сваке године бар једна несрећа

Време 09.05.2024
Дванаестогодишња девојчица јуче је тешко повређена када се на вашару у Куршумлији откачио део рингишпила. Статистика показује да се готово сваке године деси сличан инцидент, а да се и даље нико не бави решавањем проблема. Шта… »
Хаварија рингишпила на вашару у Куршумлији: Тринаесторо деце повређено, четворо њих завршило на хирургији

Хаварија рингишпила на вашару у Куршумлији: Тринаесторо деце повређено, четворо њих завршило на хирургији

Нова 09.05.2024
Тешка несрећа догодила се на вашару у Куршумлији. Тринаесторо деце је повређено у хаварији на рингишпилу. У Куршумлији је на лицу места била Оливера Сашек Радуловић, репортерка емисије „Међу нама“. Она нам преноси какво је стање… »
"Сузе су ми пошле кад сам видела двоје деце под рингишпилом": Потресна сведочења очевидаца несреће на вашару у Куршумлији…

"Сузе су ми пошле кад сам видела двоје деце под рингишпилом": Потресна сведочења очевидаца несреће на вашару у Куршумлији…

Блиц 09.05.2024
"Чула сам страшан тресак. Људи су одмах дотрчали. Видела сам два детета које је притисла конструкција рингишпила која се поломила на пола. Чули су се јауци и дозивање повређене деце", почиње причу за "Блиц" жена која се… »
"Санитети су долазили са свих страна": Очевидац несреће у Куршумлији описао језиве детаље: У том тренутку сам схватио да се…

"Санитети су долазили са свих страна": Очевидац несреће у Куршумлији описао језиве детаље: У том тренутку сам схватио да се…

Блиц 08.05.2024
Страшна несрећа догодила се данас око 13 часова, када се откачио рингишпил пун деце, том приликом повређено је 13. особа, једна девојчица животно је угрожена и налази се у индукованој коми. - Нисам чуо пуцање приликом пада… »
Узнемирујуће! Стравичан снимак тренутка када пада рингишпил у Куршумлији: Повређено 13 деце, девојчица (12) у тешком стању…

Узнемирујуће! Стравичан снимак тренутка када пада рингишпил у Куршумлији: Повређено 13 деце, девојчица (12) у тешком стању…

Блиц 08.05.2024
У Куршумлији се данас догодио стравичан инцидент када је пао рингишпил након што је попустила конструкција. У тој несрећи повређено је 13 деце, док је једна девојчица (12) у тешком стању и лекари се боре за њен живот. Неколико… »
"Девојчица је лежала непомично испод рингишпила": Овако је изгледао језиви инцидент на вашару у Куршумлији: "Деца су испадала…

"Девојчица је лежала непомично испод рингишпила": Овако је изгледао језиви инцидент на вашару у Куршумлији: "Деца су испадала…

Блиц 08.05.2024
Данас се у раним поподневним сатима у Куршумлији догодила несрећа, када се на платоу код аутобуске станице откачио рингишпил. До незгоде је дошло када је попустила конструкција на рингишпилу који је онда пао и том приликом… »
Ивица Даћић: Ухапшене две особе због рушења рингишпила у Куршумлији

Ивица Даћић: Ухапшене две особе због рушења рингишпила у Куршумлији

Данас 08.05.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је вечерас да је полиција ухапсила две особе због несреће у Куршумлији у којој је због рушења конструкције рингишпила, повређено 13 особа од којих једна девојчица (13) тешко… »

Вести дана »