Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Prvo sam bila nevesta, pa supruga, a narednog dana sam postala udovica“ - ljubav u opkoljenim bunkerima…
Južne vesti 10.05.2024
VALERIA SUBOTINA'S FACEBOOK PAGE Valerija i Andrej su pre rata planirali svadbu u Marijupolju „Napravio je burme od alufolije i zaprosio me. Naravno, pristala sam", priseća se Valerija Subotina. „Bio je ljubav mog života. Naše burme su bile… »
Rusija i Ukrajina: „Prvo sam bila nevesta, pa supruga, a narednog dana sam postala udovica“ - ljubav u opkoljenim bunkerima…
BBC News 10.05.2024
Tragična ljubavna priča Ukrajinke koja se udala i ostala udovica u bunkerima čeličane Azovstal tokom ruske opsade Marijupolja. „Napravio je burme od alufolije i zaprosio me. Naravno, pristala sam", priseća se Valerija Subotina. „Bio je ljubav mog… »
Rusija i Ukrajina: „Prvo sam bila nevesta, pa supruga, a narednog dana sam postala udovica“ – ljubav u opkoljenim…
Danas 10.05.2024
„Napravio je burme od alufolije i zaprosio me. Naravno, pristala sam“, priseća se Valerija Subotina. „Bio je ljubav mog života. Naše burme su bile savršene“, rekla je ona. Ona i njen partner Andrej Subotin (34), kapetan u ukrajinskoj vojsci… »
Rusija i Ukrajina: "Prvo sam bila nevesta, pa supruga, a narednog dana sam postala udovica" - ljubav u opkoljenim bunkerima…
NIN 10.05.2024
"Napravio je burme od alufolije i zaprosio me. Naravno, pristala sam", priseća se Valerija Subotina. "Bio je ljubav mog života. Naše burme su bile savršene", rekla je ona. Ona i njen partner Andrej Subotin (34), kapetan u ukrajinskoj vojsci, planirali… »
Radio 021 10.05.2024
Tragična ljubavna priča Ukrajinke koja se udala i ostala udovica u bunkerima čeličane Azovstal tokom ruske opsade Marijupolja. VALERIA SUBOTINA'S FACEBOOK PAGE Valerija i Andrej su pre rata planirali svadbu u Marijupolju „Napravio je burme od… »
Vesti dana »
Tramp uvodi carine na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika: Ovo su uslovi za njihovo ukidanje
Telegraf pre 56 minutajoš 6 povezanih
EWB: Otkazan ovonedeljni sastanak poslanika iz Srbije i Evropskog parlamenta u Strazburu
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
Bukte požari u Beogradu: Gori magacin na Altini, vatrena stihija i u stambenoj zgradi u Zemunu
Mondo pre 56 minutajoš 4 povezane