Повезане вести
"Ево како Анели шири ноге" Асмин показао експлицитну фотографију на Пинку, у програму уживо настао хаос, водитељ хитно…
Ало 11.05.2024
Дурџић тврди да је мајка његовог детета другим мушкарцима слала обнажене фотографије. Асмин Дурџић, бивши партнер Анели Ахмић, синоћ је био гост у емисији "Питања новинара", где је говорио о односу са бившом партнерком. Он је… »
Разбила ми је главу флашом, јер јој нисам дао да користи наркотике! Асмин Дурџић открио све о животу са Анели, ово је његова…
Ало 11.05.2024
Ахмићева је бившег партнера оптужила да је у трудноћи био насилан према њој. Асмин Дурџић, бивши партнер Анели Ахмић, синоћ је био гост у емисији "Питања новинара", где је проговорио о оптужбама да је био насилан према њој. -… »
Асмин Дурџић направио хаос у елити! Тврди да је Анели тукла његову сестру, а онда открио шта ће се даље дешавати на суду…
Курир 11.05.2024
У току емисије ''Питања новинара'' специјални гост био је Асмин Дурџић. Због чега си одлучан у намери да нећеш да се суочиш с њом - упитао је Дарко. Ја сам одлучан мушкарац и дао сам себи реч. Не газим своју реч никад. Кад… »
Вести дана »

Скупови подршке за приведеног студента Богдана Јовичића у више градова у Србији
BBC News пре 15 минутајош 68 повезаних

Опозиција захтева од ужичке скупштине да осуди претње Павлу Цицварићу
Озон пресс пре 1 сатјош 65 повезаних

Бакић: Студентска листа је формирана, време је да се саопште имена бар оних из њеног врха
Југмедиа пре 6 сатијош 15 повезаних

ВИДЕО - Шта се десило са Бразилцима против Србије? Били су огромни фаворити, али Резенде није био у стању да води меч
Спортске.нет пре 1 сатјош 61 повезана

Председник Србије с америчким генералом о сарадњи кроз програм партнерства
Бета пре 2 сатајош 28 повезаних