Povezane vesti
Brkovi su proslavili 20. Rođendan uz pank folk feštu na Kalemegdanu!
Kurir 13.05.2024
Ako je onaj književni hit od pre koju deceniju glasio „Šta je muškarac bez brkova“, mi bismo mogli da odgovorimo na to – Šta je provod subotom uveče bez koncerta Brkova? Punk folk wellness velikani su bili rešeni da naprave najveći koncert za… »
Brkovi su proslavili 20. rođendan uz pank folk feštu na Kalemegdanu!
Večernje novosti 13.05.2024
Ako je onaj književni hit od pre koju deceniju glasio „Šta je muškarac bez brkova“, mi bismo mogli da odgovorimo na to – Šta je provod subotom uveče bez koncerta Brkova? Punk folk wellness velikani su bili rešeni da naprave najveći koncert za… »
Brkovi su proslavili 20. rođendan uz pank folk feštu na Kalemegdanu
Blic 13.05.2024
Vesti dana »
Studenti blokirali Akademiju umetnosti u Novom Sadu: Želimo da se utvrdi odgovornost za tragediju koja nam se dogodila
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 52 minutajoš 19 povezanih
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih