Povezane vesti
Ovorio vrata Luki Joviću: Najbolji strelac Francuske svih vremena ima novi klub
Večernje novosti 14.05.2024
FRANCUSKI fudbaler Olivije Žiru potpisao je ovog utorka ugovor sa Los Anđelesom, saopštio je američki klub, a njegov odlazak iz Milana olakšao je tamošnji (sve izvesniji) ostanak srpskom reprezentativcu, Luki Joviću. FOTO: AP/Tanjug - Oduševljen sam i… »
Olivije Žiru predstavljen u Los Anđelesu VIDEO
B92 14.05.2024
Francuski fudbalski reprezentativac Olivije Žiru potpisao je ugovor sa Los Anđelesom, saopštio je američki klub. "Oduševljen sam i izbuđen što ću se pridružiti Los Anđelesu, jedva čekam da dođem i zaigram pred neverovatnim navijačima", izjavio je Žiru… »
Žiru se oprostio od Milana: Emotivna poruka francuskog centarfora
Večernje novosti 14.05.2024
Francuski fudbalski reprezentativac Olivije Žiru izjavio je danas da će na kraju sezone da napusti Milan, saopštio je italijanski klub. Foto Profimedia - Sledeće dve utakmice biće moje poslednje u dresu Milana. Moja karijera će se nastaviti u MLS-u… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 3 satajoš 36 povezanih

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 14 minutajoš 60 povezanih

Avion se srušio u gusto naseljenom predgrađu: Ima poginulih, među žrtvama i ljudi na zemlji
Večernje novosti pre 24 minutajoš 72 povezane