Повезане вести

Трампов зет (и званично) ‘ревитализује’ Генералштаб

Трампов зет (и званично) ‘ревитализује’ Генералштаб

Бонитет 16.05.2024
Фото: Бонитет.цом / Мидјоурнеи Оно што се причало пре пар месеци, сада је добило своју “оверу”. Како је саопштило министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Влада Србије потписала је уговор са компанијом „Аффинити… »
Потписан уговор о ревитализацији комплекса бившег Генералштаба

Потписан уговор о ревитализацији комплекса бившег Генералштаба

Политика 16.05.2024
Влада Србије изабрала је за партнера у овом подухвату угледну америчку компанију „Аффинити Глобал Девелопмент”, саопштио је јуче министар Горан Весић. Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић јуче је, у… »
Потписан уговор о „ревитализацији“ бившег генералштаба: Позване српске архитекте да пријаве идеје о изради Меморијалног…

Потписан уговор о „ревитализацији“ бившег генералштаба: Позване српске архитекте да пријаве идеје о изради Меморијалног…

Нова 16.05.2024
Министар грађевинарства Горан Весић, у име Владе Србије, потписао је Уговор о ревитлизацији комплекса бившег Савезног секретаријата за народну одбрану и то са америчком компанијом „Аффинити Глобал Девелопмент“. Зато је на углу… »
Милан Ковачевић: Фрапиран сам како је Весић представио уговор за обнову зграде Генералштаба

Милан Ковачевић: Фрапиран сам како је Весић представио уговор за обнову зграде Генералштаба

Бета 16.05.2024
Консултант за стране инвестиције Милан Ковачевић рекао је данас да је "фрапиран" начином на који је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић представио у јавности уговор о "ревитлизацији" комплекса бившег… »

Н1 Инфо 16.05.2024
Консултант за стране инвестиције Милан Ковачевић рекао је да је "фрапиран" начином на који је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић представио у јавности уговор о "ревитлизацији" комплекса бившег… »
Влада Србије потписала уговор са Трамповим зетом о Генералштабу

Влада Србије потписала уговор са Трамповим зетом о Генералштабу

НИН 16.05.2024
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић потписао је, у име Владе Србије, уговор о ревитализацији комплекса Генералштаба са америчком компанијом Аффинити Глобал Девелопмент, на чијем је челу Џаред Кушнер… »
Весић потписао уговор о ревитализацији бившег Генералштаба с компанијом Аффинити Глобал Девелопмент

Весић потписао уговор о ревитализацији бившег Генералштаба с компанијом Аффинити Глобал Девелопмент

СЕЕбиз 16.05.2024
БЕОГРАД - Министар грађевинарства, промета и инфраструктуре Србије Горан Весић потписао је у сриједу, у име Владе Србије, "Уговор о ревитализацији комплекса бившег Савезног секретаријата за народну одбрану" са компанијом… »

Вести дана »