Повезане вести

ГИК Београда прогласила изборну листу број 14 - "Ми - Глас из народа"

Телеграф 16.05.2024
Председник ГИК-а Зоран Лукић најавио да ће сутра бити утврђена Збирна изборна листа. Градска изборна комисија (ГИК) Београда прогласила је на вечерашњој седници изборну листу број 14. под називом "Ми - Глас из народа" коју је… »
Проглашена листа "Ми - Глас из народа" за Београд: Ко ће на крају учествовати на изборима за градску скупштину?

Проглашена листа "Ми - Глас из народа" за Београд: Ко ће на крају учествовати на изборима за градску скупштину?

Еуроневс 16.05.2024
Градска изборна комисија (ГИК) Београда прогласила је вечерас изборну листу број 14 "Ми - глас из народа" за изборе за одборнике Скупштине Београда заказане за 2. јун. Усвојено је и решење о именовању чланова и заменика чланова… »
ГИК прогласила листу 'Ми - Глас из народа' за београдске изборе

ГИК прогласила листу 'Ми - Глас из народа' за београдске изборе

Нови магазин 16.05.2024
Градска изборна комисија (ГИК) прогласила је вечерас листу "Ми - Глас из народа" за изборе за Скупштину града Београда, расписаним за 2. јун. Листа "Ми - Глас из народа" је 14. проглашена за београдске изборе и под тим редним… »

Инсајдер 16.05.2024
Градска изборна комисија (ГИК) Београда прогласила је на вечерашњој седници изборну листу број 14. под називом "Ми - Глас из народа" коју је поднела Група грађана "Ми - Глас из народа" за изборе за одборнике Скупштине града… »
ГИК: Проглашена листа "Ми - глас из народа"

ГИК: Проглашена листа "Ми - глас из народа"

РТС 16.05.2024
"Ми - глас из народа" излази на изборе за одборнике Скупштине Београда. Градска изборна комисија Београда прогласила је ту листу под редним бројем 14. Градска изборна комисија (ГИК) Београда прогласила је изборну листу број 14… »
Манојловић: Крени-промени излази на изборе у Београду, проглашена и листа на Врачару

Манојловић: Крени-промени излази на изборе у Београду, проглашена и листа на Врачару

Н1 Инфо 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда са листе "Крени-промени" Саво Манојловић изјавио је да је последња изборна листа "Крени-промени" за Врачар усвојена и да су се испунили услови из ултиматума који су поставили. „У 16.47… »
Ништа од блокаде: Саво Манојловић потврдио да излази на изборе, усвојена листа „Крени-промени“ на Врачару

Ништа од блокаде: Саво Манојловић потврдио да излази на изборе, усвојена листа „Крени-промени“ на Врачару

Нова 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Крени-промени Саво Манојловић обраћа се јавности поводом ситуације са одбијањем њихових листа у више општина и најава да постоји могућност да блокирају изборни процес. Он је рекао да је њихова спорна… »
Манојловић: Крени-промени излази на београдске изборе

НИН 16.05.2024
Крени-промени излази на београдске изборе, саопштио је данас, кандидат за градоначелника Београда испред те листе Саво Манојловић који је рекао да је данас прихваћен и последњи ултиматум "Крени-Промени". „У уторак смо најавили… »
Саво Манојловић потврдио: Крени-промени излази на изборе у Београду, проглашена и листа на Врачару

Саво Манојловић потврдио: Крени-промени излази на изборе у Београду, проглашена и листа на Врачару

Блиц 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Крени-промени Саво Манојловић обратио се јавности поводом ситуације са одбијањем њихових листа у више општина и саопштио да ипак излазе на изборе у Београду. - У уторак смо најавили блокаду избора… »
Крени Промени излази на изборе: Саво Манојловић потврдио да су „сви услови испуњени“

Крени Промени излази на изборе: Саво Манојловић потврдио да су „сви услови испуњени“

Данас 16.05.2024
Саво Манојловић, кандидат за градоначелника Београда покрета „Крени Промени“, рекао је данас да су „сви услови испуњени“ за излазак његовог покрета на изборе проглашавањем њихове листе на општини Врачар. Манојловић је рекао… »
Проглашена листа Сава Манојловића за Врачар

Проглашена листа Сава Манојловића за Врачар

Инсајдер 16.05.2024
Изборна комисија Градске општине Врачар усвојила је приговор "Крени - Промени" и прогласила ту листу под редним бројем 9. Како је наведено у Решењу, усвојен је приговор и поништено је Решење Изборне комисије Градске општине… »
САЗНАЈЕМО Излазак „Крени промени“ на изборе зависи од једне београдске општине – Врачар, Саво Манојловић најавио обраћање…

САЗНАЈЕМО Излазак „Крени промени“ на изборе зависи од једне београдске општине – Врачар, Саво Манојловић најавио обраћање…

Нова 16.05.2024
Покрет Крени - Промени одржаће у 17 часова конференцију за медије на којој ће саопштити став по питању београдских избора. Како је раније објавио њихов лидер Саво Манојловић, они ће блокирати изборе уколико не буде усвојен… »

Б92 16.05.2024
Кандидат за градоначелника и носилац листе "Крени-промени" на београдским изборима Саво Манојловић изјавио је данас да ће тај покрет изаћи на београдске изборе, јер су прихваћене опозиционе листе. На конференцији за медије… »
Манојловић: Покрет "Крени-промени" излази на београдске изборе

Манојловић: Покрет "Крени-промени" излази на београдске изборе

Еуроневс 16.05.2024
Кандидат за градоначелника и носилац листе "Крени-промени" на београдским изборима Саво Манојловић изјавио је данас да ће тај покрет изаћи на београдске изборе, јер су прихваћене опозиционе листе. На конференцији за медије… »
Обрт! Саво Манојловић излази на изборе У Београду 2. Јуна: Проглашена листа "Крени - промени" на Врачару

Обрт! Саво Манојловић излази на изборе У Београду 2. Јуна: Проглашена листа "Крени - промени" на Врачару

Курир 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда са листе "Крени-промени" Саво Манојловић изјавио је да је последња изборна листа "Крени - промени" за Врачар усвојена и да су се испунили услови из ултиматума који су поставили. - У 16.47… »
Бранимир Несторовић одбијен у Новом Саду

Бранимир Несторовић одбијен у Новом Саду

Политика 16.05.2024
Нови Сад – Био је једно од највећих изненађења избора на нивоу Србије и Београда пре неколико месеци, али популарни и контроверзни доктор Бранимир Несторовић није успео да у Новом Саду уђе у трку за локалне изборе који предстоје… »
Општинска изборна комисија одбила листу коалиције "Бирамо Сопот"

Општинска изборна комисија одбила листу коалиције "Бирамо Сопот"

Инсајдер 16.05.2024
Изборна комисија Градске општине Сопот одбила је проглашење коалиционе изборне листе "Бирамо Сопот – Боривоје Срећковић" поднете 12. маја. Ту коалицију чине: Зелено-леви фронт, Не давимо Београд, Народни покрет Србије… »
Саво Манојловић: Највероватније идемо на блокаду избора

Н1 Инфо 16.05.2024
Саво Манојловић изјавио је да ће његов покрет Крени-промени 2. јуна највероватније ићи на блокаду избора. „После ултиматума од уторка изборили смо се за пет опозиционих листа (четири ‘Бирам борбу’ и једну Крени-промени. Две… »
Саво Манојловић: Покрет “Крени – Промени” ће највероватније ићи на блокаду избора

Саво Манојловић: Покрет “Крени – Промени” ће највероватније ићи на блокаду избора

Инсајдер 16.05.2024
Саво Манојловић, носилац листе Покрета “Крени - промени” на београдским изборима најавио је у четвртак да ће тај покрет највероватније “ићи на блокаду избора” 2. јуна. Манојловић је на друштвеној мрежи КС написао да су се, после… »
Манојловић: Крени-промени 2. јуна највероватније иде на блокаду избора

Манојловић: Крени-промени 2. јуна највероватније иде на блокаду избора

НИН 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда "Крени-промени" Саво Манојловић поручио је да ће тај покрет 2. јуна "највероватније иде на блокаду избора". "После ултиматума од уторка изборили смо се за пет опозиционих листа (четири Бирам… »

Глас Зајечара 16.05.2024
Саво Манојловић изјавио је да ће његов покрет Крени-промени 2. јуна највероватније ићи на блокаду избора. „После ултиматума од уторка изборили смо се за пет опозиционих листа (четири ‘Бирам борбу’ и једну Крени-промени. Две… »
Саво Манојловић: Највероватније 2. јуна идемо на блокаду избора

Еуроневс 16.05.2024
Лидер покрета "Крени-промени" Саво Манојловић, који је уједно и кандидат ове политичке организације за градоначелника Београда, написао је на друштвеној мрежи Икс да ће највероватније ићи на блокаду избора који су заказани за 2… »
Саво Манојловић: Највероватније идемо у блокаду избора 2. јуна

Недељник 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда покрета Крени-Промени Саво Манојловић објавио је да ће највероватније 2. јуна ићи у блокаду избора. „После ултиматума од уторка изборили смо се за 5 опозиционих листи (четири Бирам борбу и… »

Данас 16.05.2024
Кандидат за градоначелника Београда покрета Крени-Промени Саво Манојловић објавио је да ће највероватније 2. јуна ићи у блокаду избора. „После ултиматума од уторка изборили смо се за 5 опозиционих листи (четири Бирам борбу и… »
Одбијена листа коалиције „Бирамо борбу“ у Сопоту

Одбијена листа коалиције „Бирамо борбу“ у Сопоту

Данас 16.05.2024
Изборна комисија Градске општине Сопот одбила је са седници у четвртак проглашење изборне листе „Бирамо Сопот – Боривоје Срећковић (Зелено-леви фронт, Не давимо Београд, Народни покрет Србије, Демократска странка, Покрет… »

Радио сто плус 16.05.2024
Манојловић ја на друштвеној мрежи Икс позвао и опозицију која бојкотује изборе да се уједини с народом на блокади. “После ултиматума од уторка изборили смо се за пет опозиционих листи (4 Бирам борбу и 1 Крени-Промени). Изборне… »

Нова 16.05.2024
Лидер покрета "Крени-промени" Саво Манојловић, који је уједно и кандидат ове политичке организације за градоначелника Београда, написао је на друштвеној мрежи КС да ће највероватније ићи на блокаду избора који су планирани за 2… »
Одбијена листа покрета „Крени-промени“ на Старом граду јер није достављено још 63 потписа бирача

Одбијена листа покрета „Крени-промени“ на Старом граду јер није достављено још 63 потписа бирача

Нови магазин 16.05.2024
Изборна комисија Градске општине Стари град одбила је проглашење изборне листе „Др Саво Манојловић - И ја сам Стари град - Крени-промени“, коју је 12. маја поднела Група грађана „Крени-промени Стари град“. Подносиоцу листе… »
Несторовићев покрет се жалио на одлуку ГИК-а у Новом Саду: Имају ли довољно жена на листи?

Несторовићев покрет се жалио на одлуку ГИК-а у Новом Саду: Имају ли довољно жена на листи?

Радио 021 16.05.2024
Група грађана "Ми - Снага народа" Бранимира Несторовића поднела је приговор на одлуку Градске изборне комисије да им се одбије листа јер нема 40 одсто жена. Приговор је поднет у среду, у вечерњим сатима, пред сам истек рока за… »
ГИК прогласио листу "Доста је било"

ГИК прогласио листу "Доста је било"

Мој Нови Сад 16.05.2024
Градска изборна комисија (ГИК) је на 97. седници, одржаној 15. маја, прогласила Изборну листу "Саша Радуловић - Доста је било (ДЈБ) - Решење за промену". Листу је, за избор одборника Скупштине Града Новог Сада, поднела политичка… »
Готово је с кукањем, морамо победити

Готово је с кукањем, морамо победити

Радар 16.05.2024
Сва истраживања показују да, ако сви опозициони бирачи у јуну изађу у мери у којој су изашли у децембру, не постоји могућност да СНС уз сав инжењеринг самостално има већину. Ако због апатије, свађа, кукања део људи оде у… »

Вести дана »