Povezane vesti
Trudna učesnica elite donela konačnu odluku Milica nakon pregleda otkrila sve: Za mene je kraj!
Alo 16.05.2024
Otkrila je i kako se oseća nakon prvog pregleda. Milica Veličković pre nekoliko dana uradila je test na trudnoću u Eliti i tom prilikom saznala da je u drugom stanju. Ona je sada progovorila o osećanjima, nakon čega trudna učesnica otkrila detalje… »
Trudna učesnica "Elite" nakon prvog pregleda kod doktora donela odluku! Spomenula majku i abortus
Telegraf 16.05.2024
Milica Veličković je nakon urađenog testa koji je potvrdio trudnoću otišla kod lekara. Trudna zadrugarka, Milica Veličković otkrila je kako se oseća par dana nakon saznanja. - Osećam se divno, danas sam bila kod lekara, ali još uvek nisam svesna. Meni je… »
Vesti dana »
Gotovo je! Amerika uputila poslednju ponudu, odgovor Irana će zaprepastiti svet: Pregovori propali - scenario koji sledi nikako nije dobar
Blic pre 10 minutajoš 29 povezanih
HRISTOS VASKRSE: Danas je Uskrs – praznik pobede života nad smrću
Pirotske vesti pre 1 satjoš 44 povezane
Orban nakon glasanja: Došao sam da bih pobedio; Sijarto: Ulog izbora je Mađarska izvan rata u narednim godinama
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
UŽIVO Izrael gađa jug Libana; Iran uspostavio novi režim prolaska brodova kroz Ormuski moreuz
Sputnik pre 15 minutajoš 27 povezanih
Sunčano danas, već sutra stiže novo naoblačenje i nestabilnije vreme
Glas Zaječara pre 2 satajoš 19 povezanih