Povezane vesti
Trudna učesnica elite donela konačnu odluku Milica nakon pregleda otkrila sve: Za mene je kraj!
Alo 16.05.2024
Otkrila je i kako se oseća nakon prvog pregleda. Milica Veličković pre nekoliko dana uradila je test na trudnoću u Eliti i tom prilikom saznala da je u drugom stanju. Ona je sada progovorila o osećanjima, nakon čega trudna učesnica otkrila detalje… »
Trudna učesnica "Elite" nakon prvog pregleda kod doktora donela odluku! Spomenula majku i abortus
Telegraf 16.05.2024
Milica Veličković je nakon urađenog testa koji je potvrdio trudnoću otišla kod lekara. Trudna zadrugarka, Milica Veličković otkrila je kako se oseća par dana nakon saznanja. - Osećam se divno, danas sam bila kod lekara, ali još uvek nisam svesna. Meni je… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 45 minutajoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: U Beogradu na tajnoj lokaciji sprema ono što svi najviše čekaju
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane