Povezane vesti
Porodica: „Navikneš se da je tu, a onda opet ode", priče roditelja iz Srbije čija deca žive u inostranstvu
BBC News 17.05.2024
Srbiju godišnje napusti oko 30.000 ljudi, uglavnom mlađe generacije. Kako se osećaju njihovi roditelji i koliko su se navikli na roditeljstvo na daljinu? Sreća, ponos, ali i zabrinutost koja ne prestaje su osećanja koja Vladimir, Biljana i Slađan dele… »
Porodica: „Navikneš se da je tu, a onda opet ode“, priče roditelja iz Srbije čija deca žive u inostranstvu
Danas 17.05.2024
Sreća, ponos, ali i zabrinutost koja ne prestaje su osećanja koja Vladimir, Biljana i Slađan dele, iako se ne poznaju. Rođena u Srbiji, njihova deca godinama žive u inostranstvu. „Tek sam nedavno prestala da plačem kada se vraća, ali ni to mi ne uspeva… »
Porodica: „Navikneš se da je tu, a onda opet ode", priče roditelja iz Srbije čija deca žive u inostranstvu
Južne vesti 17.05.2024
Victoria Jones/PA Sreća, ponos, ali i zabrinutost koja ne prestaje su osećanja koja Vladimir, Biljana i Slađan dele, iako se ne poznaju. Rođena u Srbiji, njihova deca godinama žive u inostranstvu. „Tek sam nedavno prestala da plačem kada se vraća, ali ni… »
Radio 021 17.05.2024
Srbiju godišnje napusti oko 30.000 ljudi, uglavnom mlađe generacije. Kako se osećaju njihovi roditelji i koliko su se navikli na roditeljstvo na daljinu? Victoria Jones/PA Sreća, ponos, ali i zabrinutost koja ne prestaje su osećanja koja Vladimir… »
Vesti dana »

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 22 minutajoš 25 povezanih

Sud u Prištini izrekao novčanu kaznu Igoru Popoviću i dve godine zabrane ulaska na KiM
Radio 021 pre 3 satajoš 25 povezanih

Nije samo Ukrajina u igri: Razni scenariji za sastanak Putina i Trampa, pominju se neki "nemogući" ustupci
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 22 povezane