Povezane vesti
Imala sam 14 godina, tadašnji dečko me je pretukao! Rijaliti učesnica obelodanila šok detalje, nastao muk za crnim stolom!
Alo 17.05.2024
Potresna ispovest Anđele Šparavalo ostavila je sve u šoku. Anđela Šparavalo, poznata po gej vezi sa cimerkom Bojanom Pavlović, iznela je nove stravične detalje iz svoje prošlosti. Prema njenim rečima, sa samo 14 godina doživela je nasilje od… »
Zadrugarka ispričala jezive detalje svoje prošlosti: "Imala sam 14 godina, tadašnji dečko me je pretukao"
Telegraf 17.05.2024
Potresna ispovest zadrugarke o nasilju koje je doživela. Takmičarka "Elite", Anđela Šparavalo, poznata po gej vezi sa cimerkom Bojanom Pavlović, iznela je nove stravične detalje iz svoje prošlosti. Prema njenim rečima, sa samo 14 godina doživela… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana