Povezane vesti
Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2": Od danas na blagajnama bioskopa
Večernje novosti 17.05.2024
NASTAVAK animirane priče čiji je prvi deo ovenčan nagradom Oskar, kao i BAFTA nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Promo Prošlo je devet godina od kada je u svetskim teatrima… »
Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2" od danas na blagajnama bioskopa
Blic 17.05.2024
Nastavak animirane priče čiji je prvi deo ovenčan Oskarom, kao i Bafta nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg… »
Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2" od danas na blagajnama bioskopa
Telegraf 17.05.2024
Nastavak animirane priče čiji je prvi deo ovenčan nagradom Oskar, kao i Bafta nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg… »
Vesti dana »
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić u „Utisku nedelje“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Petković: Kurtijevo obraćanje ogolilo sve laži i spinove režima u Prištini
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čvrsto uz svoje građane: Ko je Salome Zurabišvili, predsednica Gruzije?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana