Povezane vesti

Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2": Od danas na blagajnama bioskopa

Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2": Od danas na blagajnama bioskopa

Večernje novosti 17.05.2024
NASTAVAK animirane priče čiji je prvi deo ovenčan nagradom Oskar, kao i BAFTA nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Promo Prošlo je devet godina od kada je u svetskim teatrima… »
Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2" od danas na blagajnama bioskopa

Karte za predstojeću animaciju godine "u mojoj glavi 2" od danas na blagajnama bioskopa

Blic 17.05.2024
Nastavak animirane priče čiji je prvi deo ovenčan Oskarom, kao i Bafta nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg… »

Telegraf 17.05.2024
Nastavak animirane priče čiji je prvi deo ovenčan nagradom Oskar, kao i Bafta nagradom i Zlatnim globusom za najbolji animirani film, od 13. juna naći će se na repertoaru bioskopa. Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg… »

Vesti dana »