Povezane vesti
Tuhel definitivno napušta kormilo Bajerna
Sport klub 17.05.2024
Tomas Tuhel potvrdio je da neće biti trener Bajerna sledeće sezone. Proslavljeni stručnjak nije nagovestio gde će nastaviti karijeru. Tuhel (50) je na današnjoj konferenciji za medije, pred meč poslednjeg, 34. kola Bundeslige, u gostima protiv… »
Tuhel potvrdio da neće biti trener Bajerna sledeće sezone
Politika 17.05.2024
MINHEN – Nemački stručnjak Tomas Tuhel potvrdio je danas da neće biti trener Bajerna sledeće sezone. Tuhel (50) je na današnjoj konferenciji za medije, pred meč poslednjeg, 34. kola Bundeslige, u gostima protiv Hofenhajma, rekao da neće ostati na… »
Tuhel odlazi iz Bajerna
Sportski žurnal 17.05.2024
Nemački stručnjak napušta bavarskog giganta na kraju sezone. Tomas Tuhel je na današnjoj konferenciji za medije, pred meč poslednjeg kola Bundeslige s Hofenhajmom, potvrdio da neće ostati na klupi Bajerna sledeće sezone. - Ovo je moja poslednja… »
Gotovo je! Tomas Tuhel potvrdio odlazak iz Bajerna
Večernje novosti 17.05.2024
Nemački stručnjak Tomas Tuhel potvrdio je danas da neće biti trener Bajerna sledeće sezone. FOTO: Tanjug/AP Tuhel (50) je na današnjoj konferenciji za medije, pred meč poslednjeg, 34. kola Bundeslige, u gostima protiv Hofenhajma, rekao da neće… »
Vesti dana »
"Ovo je prilika za formiranje odgovorne vlade" Grubešić tvrdi: Prelazna Vlada ne bi imala legitimitet jer ne bi bila izbor naroda
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Vučić poslao pismo Rektorskom kolegijumu ub: "Pozivam vas da u sredu, u vreme koje vama odgovara, otpočnemo razgovore"
Blic pre 44 minutajoš 31 povezana
„Zvezdara šeta“ do Cvetkove pijace: Građani se okupili u znak podrške studentima i prosvetarima
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih