Povezane vesti
Na oproštajnoj utakmici u Dortmundu legendarni fudbaler Borusije častio pivom sve gledaoce
Sportski žurnal 19.05.2024
Nije saopšteno koliko je iznosio račun za ovo čašćavanje. Marko Rojs, omiljeni igrač navijača Borusije iz Dortmunda kupio je danas pivo za sve gledaoce njegove oproštajne utakmice u Bundesligi. - Sve sam unapred isplanirao, i sve je ispalo savršeno… »
Fudbaler Borusije častio pivom sve gledaoce na oproštajnoj utakmici
Radio 021 19.05.2024
Marko Reus, fudbaler Borusije iz Dortmunda kupio je pivo za sve gledaoce njegove oproštajne utakmice u Bundesligi. "Sve sam unapred isplanirao i sve je ispalo savršeno, neizmerno sam zahvalan za svu ljubav koju su navijači pokazali prema meni", rekao je… »
Na oproštajnoj utakmici u Dortmundu legendarni fudbaler Borusije častio pivom sve gledaoce
Danas 19.05.2024
Marko Rojs, omiljeni fudbaler Borusije iz Dortmunda kupio je danas pivo za sve gledaoce njegove oproštajne utakmice u Bundesligi. „Sve sam unapred isplanirao, i sve je ispalo savršeno, neizmerno sam zahvalan za svu ljubav koju su navijači pokazali prema… »
Vesti dana »

Srpska pravoslavna crkva danas obeležava Svetog Iliju Gromovnika Sveti Ilija Gromovnik
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju „nadstrešnica“: Saslušani Momirović i Šurlan
Nova pre 40 minutajoš 9 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U napadu na Rusiju ubijeno najmanje troje ljudi, rusko granatiranje Hersona usmrtilo jednu osobu
Euronews pre 10 minutajoš 9 povezanih

AMSS: Na graničnim prelazima Gradina i Preševo zadržavanja na izlazu iz zemlje oko dva sata
Danas pre 55 minutajoš 8 povezanih