Povezane vesti

Manojlović: Izlazimo na izbore kada je najteže kako bi pobedili i oslobodili gradove

Manojlović: Izlazimo na izbore kada je najteže kako bi pobedili i oslobodili gradove

Nova 20.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" Savo Manojlović poručio je da promenu nikad nije donosio jedan čovek ili jedan pokret već da su je donosili i organizovali ljudi koji veruju u određenu ideju… »
Manojlović: Izlazimo na izbore kako bismo pobedili i oslobodili te gradove

Manojlović: Izlazimo na izbore kako bismo pobedili i oslobodili te gradove

Euronews 20.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni" Savo Manojlović, danas je okupljenim pristalicama poručio da grupacija, koju predvodi, "izlazi na izbore onda kada je najteže". Napomenuo je da ta lista izlazi na… »
Kako će teći kampanja do 2. Juna: Bojan Klačar za Kurir analizira ponašanje dela opozicije i šanse učesnika na izborima

Kako će teći kampanja do 2. Juna: Bojan Klačar za Kurir analizira ponašanje dela opozicije i šanse učesnika na izborima

Kurir 20.05.2024
Stanovnici Beograda i više od 80 drugih gradova i opština tačno za 12 dana izlaze na birališta i biraju nove lokalne vlasti. Kampanja je tek u prethodnih nekoliko dana vidljiva, ali se očekuje da će prava predizborna temperatura biti dostignuta u… »
Moguć bojkot i na dan izbora: Proglašene su konačne izborne liste, ali to ne znači da se antibojkot opozicija neće…

Moguć bojkot i na dan izbora: Proglašene su konačne izborne liste, ali to ne znači da se antibojkot opozicija neće…

Blic 20.05.2024
Prošao je rok za proglašenje izbornih lista, definitivno je poznato ko izlazi na izbore, a ko ne, ali da li to znači da antibojkot opozicija neće u poslednjem trenutku ili na sam dan izbora blokirati glasanje? Toj dilemi doprinosi i činjenica da su… »
Gde se sve glasa 2. Juna i ko se sve nadmeće u gradovima i opštinama: U Beogradu i Novom Sadu po 14, u Nišu 11 izbornih…

Gde se sve glasa 2. Juna i ko se sve nadmeće u gradovima i opštinama: U Beogradu i Novom Sadu po 14, u Nišu 11 izbornih…

Kurir 20.05.2024
Do završetka predizborne kampanje ostalo je tek nešto više od 10 dana, a njen intenzitet bi u finišu mogao da se pojača za najviše dvadesetak odsto, ocena je analitičara. Na lokalnim izborima koji će se održati 2. juna građani će glasati u… »
Ne izlazi, izlazi, blokira, ne blokira: Manojlović u mesec dana nekoliko puta menjao stav o izborima i bojkotu: Kako na…

Ne izlazi, izlazi, blokira, ne blokira: Manojlović u mesec dana nekoliko puta menjao stav o izborima i bojkotu: Kako na…

Blic 20.05.2024
Izlazi, ne izlazi, izlazi, blokira, ne blokira, izlazi - tako su izgledale najave i potezi Sava Manojlovića i njegovog pokreta "Kreni promeni" u poslednjih mesec dana u vezi sa lokalnim izborima 2. juna. Obrni-okreni, sada je sve jasno: "Kreni promeni"… »
Manje od dve nedelje do lokalnih izbora - šta sve stvara konfuziju kod birača

Manje od dve nedelje do lokalnih izbora - šta sve stvara konfuziju kod birača

RTS 20.05.2024
Za tačno 13 dana Beograđani i stanovnici više od 80 drugih gradova i opština će na biračka mesta. Tamo ih čeka nemali spisak kandidata koji obećavaju da će rešavati probleme s kojima se suočavaju u svom okruženju. Kampanja je za većinu… »

Vesti dana »