Повезане вести
Скандал у уживо програму! Асмин открио шта је хоџа затекао код Анели у стану, настао мук!
Ало 21.05.2024
Јавност је након ове изјаве остала затечена. Анели Ахмић и њен бивши дечко Асмин Дурџић суочили су се синоћ у студију у Шимановцима, а пажњу гледалаца посебно је привукла Асминова прича о извесном хоџи и ђаволима. Наиме… »
Станија напустила Србију! Након тврдњи да је Асмин молио Анели за помирење, старлета донела коначну одлуку!
Ало 21.05.2024
Након приче да је молио бившу да се помире, старлета донела одлуку. Асмин Дурџић и Анели Ахмић синоћ су се јавно суочили у студију код Душице Јаковљевић. Како је Дурџић открио, Станија је била шокирана сазнањем да је пристао… »
Склони је Душице, реци јој да седне! Јавност остала у шоку након Асминове реакције у уживо програму!
Ало 21.05.2024
Њихов сусрет чекала је цела нација. Анели Ахмић и Асмин Дурџић суочили су се синоћ у студију код Душице Јаковљевић, где су се неколико сати жестоко свађали, износећи потпуно супротне приче о свом односу, вези и заједничком… »
Прво оглашавање асмина након суочавања са Анели! Ово су сви чекали, Дурџић поручио само једно!
Ало 21.05.2024
Анели Ахмић и Асмин Дурџић коначно су се суочили и то јавно пред камерама. Анели Ахмић и Асмин Дурџић суочили су се синоћ у студију код Душице Јаковљевић, где су се неколико сати жестоко свађали, износећи потпуно супротне… »
Анели раскринкала Асмина у суочавању уживо! Станија ће побеснети: "Молио си ме сваки дан, док је она на јоги"
Телеграф 21.05.2024
Након низа изречених скандалозних тврдњи на рачун једно другог, као и изношења интиме, бивши пар се коначно суочио. Бивши пар Анели Ахмић и Асмин Дурџич, јуче, 20. маја, суочили су се у преносу уживо, па је тако истина о… »
Јањуш избачен из Беле куће Донета хитна одлука након суочавања Анели и Асмина, овоме се нико није надао!
Ало 21.05.2024
Након суочавања уследио шок. Синоћ се у студију код Душице Јаковљевић десило суочавање Асмина Дурџића и Анели Ахмић пред камерама, а све то пратили су и учесници из Беле куће. Након тога, уследио је избор потрчака. Јелена… »
Анели кренула на асмина, он тражио помоћ од Душице Хаос у Шимановцима, Јањуш посматрао шта се дешава у студију
Ало 21.05.2024
Ахмићева желела да се поздрави са бившим партнером. Анели Ахмић и Асмин Дурџић суочили су се синоћ у студију код Душице Јаковљевић. - Ја сам рекао да јој је ово прва и задња прилика да реши све што се тиче детета. Дошао сам да… »
Вести дана »
Хрватска: Три мигранта погинула у превртању чамца у Сави у Славонском Броду, осам спашено
РТВ пре 35 минутајош 16 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 22 повезане
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 15 минутајош 18 повезаних