Povezane vesti
"Večeras se osećam uzvišeno" snežana peva u čast velikanima! Otkrila i kako pamti Usnuiju kao i koji joj je savet dala
Kurir 21.05.2024
Snežana Đurišić večeras će se u kulturnom centru "Vlade Divljan" održati koncert "Zvezde među zvezdama" u čast velikana koji više nisu sa nama a koji su ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, Usniju Redžepovu i Predraga Živkovića Tozovca. Pevačica… »
Ceca Ražnatović za "novosti": Publika i porodica sreća su mi najveća (foto/video)
Večernje novosti 21.05.2024
PONOSNA sam na svoju publiku koja mi uvek iznova daje snagu kada se pojavim na koncertu i zajedno uglas peva sa mnom od početka do kraja nastupa. Srećna sam i kada vidim da se pesme koje su stare 20 ili 30 godina slušaju i traže na svim mojim nastupima… »
Vesti dana »
Štab za vanredne situacije doneo nove mere: Od sutra svakodnevna koordinacija zbog vrućina, suše i požara
NIN pre 53 minutajoš 40 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 64 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 30 povezanih
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih