Повезане вести

Порука 'Ми нисмо геноцидан народ' у Београду и на Вучићевом Инстаграму

Порука 'Ми нисмо геноцидан народ' у Београду и на Вучићевом Инстаграму

Слободна Европа 22.05.2024
Билборди са поруком "Ми нисмо геноцидан народ"појавили су се широм Београда, уочи седнице Генералне скупштине Уједињених нација (УН) на којој ће се гласати о Резолуцији о геноциду у Сребреници. Порука исте садржине истакнута је… »
Уочи гласања о резолуцији: Власт нам поручује да нисмо геноцидан народ, иако нас тако документ не зове

Уочи гласања о резолуцији: Власт нам поручује да нисмо геноцидан народ, иако нас тако документ не зове

Н1 Инфо 22.05.2024
Све снаге су упрте у Њујорк и доказивање да нисмо геноцидан народ. Иако нас тим именом документ не зове... Али за сваки случај - то је порука коју је држава истакла на сваком ћошку, а уочи гласања у Генералној скупштини… »
Тробојка на улазу у Дрвар подршка Вучићу и Додику

Тробојка на улазу у Дрвар подршка Вучићу и Додику

Б92 22.05.2024
У знак подршке председницима Србије Александру Вучићу и Републике Српске Милораду Додику српска тробојка вијори се на улазу у Дрвар у данима када се Срби боре за истину. "Српски народ је од давнина изложен разним неправдама и… »
„Ми нисмо геноцидан народ“: Вучић Сребреницом попуњава предизборну кампању

„Ми нисмо геноцидан народ“: Вучић Сребреницом попуњава предизборну кампању

НИН 22.05.2024
Пласирање лако разумљивих и упечатљивих слогана никога не би требало да изненади имајући у виду да смо десетак дана удаљени од локалних избора. Међутим, земљу и друштвене мреже је у току јучерашњег дана преплавио слоган… »
Они ће и даље губити, А србија ће побеђивати! Вучевић реаговао на текст Љубодрага Стојадиновића: Тужан је живот испуњен…

Они ће и даље губити, А србија ће побеђивати! Вучевић реаговао на текст Љубодрага Стојадиновића: Тужан је живот испуњен…

Курир 22.05.2024
Премијер Србије и председник Српске напредне странке Милош Вучевић реаговао је на ауторски текст Љубодрага Стојадиновића са насловом "Излив у мозак", а који се односи на председника Србије Александра Вучића. "Тужан је живот који… »
Порука "Ми нисмо геноцидан народ“ постављена на Кули Београд

Порука "Ми нисмо геноцидан народ“ постављена на Кули Београд

Блиц 22.05.2024
Порука "Нисмо геноцидан народ, Србија и Српска заувек“ синоћ је постављена на Кули Београд. Уз ову поруку, може се видети и грб Србије. "Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ", могло се прочитати уочи… »
Вучић са Додиком у видео споту поручио: Срби нису геноцидан народ

Вучић са Додиком у видео споту поручио: Срби нису геноцидан народ

Блиц 22.05.2024
Уочи сутрашње седнице Генералне скупштине УН на којој би требало да буде гласање о предложеној резолуцији о Сребреници објављен је видео спот са поруком да Срби нису геноцидан народ. Видео на којем је тробојка и грбови Србије… »
Вучић и Додик у видео споту поручили: Срби нису геноцидан народ

Вучић и Додик у видео споту поручили: Срби нису геноцидан народ

Еуроневс 22.05.2024
Уочи сутрашње седнице Генералне скупштине УН на којој би требало да буде гласање о предложеној резолуцији о Сребреници објављен је видео клип са поруком да Срби нису геноцидан народ. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред… »
„Ми нисмо геноцидан народ“ са Куле Београд и Вучићевог Инстаграма (ВИДЕО)

„Ми нисмо геноцидан народ“ са Куле Београд и Вучићевог Инстаграма (ВИДЕО)

Н1 Инфо 22.05.2024
Уочи гласања у Генералној скупштини УН о резолуцији о Сребрници, Влада Републике Српске позива институције и грађане да 23. маја истакну заставе Републике Српске и симболички искажу своје противљење том документу. Званичници… »
"Ми нисмо геноцидан народ, памтимо..." Јасна порука премијера Вучевића

"Ми нисмо геноцидан народ, памтимо..." Јасна порука премијера Вучевића

Курир 22.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић огласио се јутрос на званичном Инстаграм налогу и послао јасну поруку. "Ми нисмо геноцидан народ. Памтимо... Поносна Србија и Српска", пише у видео снимку који је објавио Вучевић. Виев тхис пост он… »
Снажна порука са куле Београд Престоницу обасјавају речи ми нисмо геноцидан народ

Снажна порука са куле Београд Престоницу обасјавају речи ми нисмо геноцидан народ

Дневник 22.05.2024
Председник Србије александар Вучић налази се у Њујорку, где ће присуствовати гласању за резолуцију у Сребреници у Савету Уједињених нација. Он ће покушати да одбрани Србију од проглашења резолуције којом ће се Србија… »
ВИДЕО: На Кули Београд порука - "Нисмо геноцидан народ"

ВИДЕО: На Кули Београд порука - "Нисмо геноцидан народ"

Радио 021 22.05.2024
Порука да Срби нису геноцидан народ приказана је синоћ на Кули Београд у оквиру Београда на води. "Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ", писало је Кули Београд уз српску тробојку. Такође, како пишу Новости… »
Влада Републике Српске позвала институције и грађане да у четвртак истакну заставе

Влада Републике Српске позвала институције и грађане да у четвртак истакну заставе

Телеграф 22.05.2024
Генерална скупштина УН у четвртак треба да гласа о резолуцији о Сребреници. Влада Републике Српске позвала је институције и грађане да у четвртак, 23. маја, поводом гласања у Генералној скупштини УН о предлогу резолуције о… »

Вести дана »