Повезане вести
Порука 'Ми нисмо геноцидан народ' у Београду и на Вучићевом Инстаграму
Слободна Европа 22.05.2024
Билборди са поруком "Ми нисмо геноцидан народ"појавили су се широм Београда, уочи седнице Генералне скупштине Уједињених нација (УН) на којој ће се гласати о Резолуцији о геноциду у Сребреници. Порука исте садржине истакнута је… »
Уочи гласања о резолуцији: Власт нам поручује да нисмо геноцидан народ, иако нас тако документ не зове
Н1 Инфо 22.05.2024
Све снаге су упрте у Њујорк и доказивање да нисмо геноцидан народ. Иако нас тим именом документ не зове... Али за сваки случај - то је порука коју је држава истакла на сваком ћошку, а уочи гласања у Генералној скупштини… »
Тробојка на улазу у Дрвар подршка Вучићу и Додику
Б92 22.05.2024
У знак подршке председницима Србије Александру Вучићу и Републике Српске Милораду Додику српска тробојка вијори се на улазу у Дрвар у данима када се Срби боре за истину. "Српски народ је од давнина изложен разним неправдама и… »
„Ми нисмо геноцидан народ“: Вучић Сребреницом попуњава предизборну кампању
НИН 22.05.2024
Пласирање лако разумљивих и упечатљивих слогана никога не би требало да изненади имајући у виду да смо десетак дана удаљени од локалних избора. Међутим, земљу и друштвене мреже је у току јучерашњег дана преплавио слоган… »
Они ће и даље губити, А србија ће побеђивати! Вучевић реаговао на текст Љубодрага Стојадиновића: Тужан је живот испуњен…
Курир 22.05.2024
Премијер Србије и председник Српске напредне странке Милош Вучевић реаговао је на ауторски текст Љубодрага Стојадиновића са насловом "Излив у мозак", а који се односи на председника Србије Александра Вучића. "Тужан је живот који… »
Порука "Ми нисмо геноцидан народ“ постављена на Кули Београд
Блиц 22.05.2024
Порука "Нисмо геноцидан народ, Србија и Српска заувек“ синоћ је постављена на Кули Београд. Уз ову поруку, може се видети и грб Србије. "Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ", могло се прочитати уочи… »
Вучић са Додиком у видео споту поручио: Срби нису геноцидан народ
Блиц 22.05.2024
Уочи сутрашње седнице Генералне скупштине УН на којој би требало да буде гласање о предложеној резолуцији о Сребреници објављен је видео спот са поруком да Срби нису геноцидан народ. Видео на којем је тробојка и грбови Србије… »
Вучић и Додик у видео споту поручили: Срби нису геноцидан народ
Еуроневс 22.05.2024
Уочи сутрашње седнице Генералне скупштине УН на којој би требало да буде гласање о предложеној резолуцији о Сребреници објављен је видео клип са поруком да Срби нису геноцидан народ. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред… »
„Ми нисмо геноцидан народ“ са Куле Београд и Вучићевог Инстаграма (ВИДЕО)
Н1 Инфо 22.05.2024
Уочи гласања у Генералној скупштини УН о резолуцији о Сребрници, Влада Републике Српске позива институције и грађане да 23. маја истакну заставе Републике Српске и симболички искажу своје противљење том документу. Званичници… »
"Ми нисмо геноцидан народ, памтимо..." Јасна порука премијера Вучевића
Курир 22.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић огласио се јутрос на званичном Инстаграм налогу и послао јасну поруку. "Ми нисмо геноцидан народ. Памтимо... Поносна Србија и Српска", пише у видео снимку који је објавио Вучевић. Виев тхис пост он… »
Снажна порука са куле Београд Престоницу обасјавају речи ми нисмо геноцидан народ
Дневник 22.05.2024
Председник Србије александар Вучић налази се у Њујорку, где ће присуствовати гласању за резолуцију у Сребреници у Савету Уједињених нација. Он ће покушати да одбрани Србију од проглашења резолуције којом ће се Србија… »
ВИДЕО: На Кули Београд порука - "Нисмо геноцидан народ"
Радио 021 22.05.2024
Порука да Срби нису геноцидан народ приказана је синоћ на Кули Београд у оквиру Београда на води. "Памтимо - поносне Србија и Српска - нисмо геноцидан народ", писало је Кули Београд уз српску тробојку. Такође, како пишу Новости… »
Влада Републике Српске позвала институције и грађане да у четвртак истакну заставе
Телеграф 22.05.2024
Генерална скупштина УН у четвртак треба да гласа о резолуцији о Сребреници. Влада Републике Српске позвала је институције и грађане да у четвртак, 23. маја, поводом гласања у Генералној скупштини УН о предлогу резолуције о… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 8 минутајош 4 повезане

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 38 минутајош 1 повезана