Povezane vesti
"Zameram joj: To!" Vojaž otvorio dušu o izabranici, otkrio da li je ljubomoran i kako održavaju vezu na daljinu: "Ono što je…
Blic 23.05.2024
"Zameram joj to što živi 2000km od mene. Ali, ljubav nema granice i to je ono za šta se zalažem", iskreno je rekao Vojaž govoreći o svojoj devojci Tamari Kujačić u "Ceca show". U petak, 24. maja, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL… »
On je prvi u Srbiji imao automobil: Samo na Blic TV u serijalu "Priče o Beogradu " saznajte nepoznate detalje o prestonici…
Blic 23.05.2024
Ko je imao prvi automobil u Srbiji? Kako je nastao prvi saobraćajni znak u liku Mikija Mausa u Beogradu? Odgovore na ova pitanja, ali i brojne zanimljivosti o prestonici gledaoci će moći da saznaju u serijalu "Priče o Beogradu", koji će se emitovati… »
Dve nove serije od četvrtka na "Blic televiziji": Domaća "Šešir profesora Koste Vujića" i "Marsej" sa Žerarom Depardjeom
Blic 23.05.2024
Aleksandar Berček se vraća na "Blic televiziju" u hit seriji "Šešir profesora Koste Vujića". Prvi od ukupno osam nastavaka pogledajte večeras u 20:05 na MTS kanalu 117. U noćnom programu večeras počinje da se emituje serija "Marsej" sa ukupno 16 epizoda… »
"Udarilo me je to kao olovo u glavu": Vojaž i Tea Tairović ogolili duše u "Ceca show", ispričali stvari koje će šokirati…
Blic 22.05.2024
Još dva dana ostalo je do nove, uzbudljive epizode "Ceca show"! U petak, 24. maja, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona "Ceca show". U novoj epizodi, druge… »
Vesti dana »
"Abu Dabi gori, čula sam bombu i izjurila iz zgrade, sve se treslo" Poznata Srpkinja o eksplozijama u Dubaiju: "Zarobljeni smo ovde"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Oglasila se Ambasada Srbije u Iranu: Ako možete, napustite zemlju što pre
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Gotovo?! "Ajatolah je mrtav, čekamo definitivnu potvrdu"! Izraelski zvaničnici kažu da bi se "šokirali ako bi se Hamnei pojavio uživo" (foto, video)
Kurir pre 34 minutajoš 158 povezanih