On je prvi u Srbiji imao automobil: Samo na Blic TV u serijalu "Priče o Beogradu " saznajte nepoznate detalje o prestonici, ali i uživajte u seriji "Šešir profesora Koste Vujića"

Blic pre 23 dana
On je prvi u Srbiji imao automobil: Samo na Blic TV u serijalu "Priče o Beogradu " saznajte nepoznate detalje o prestonici…

Ko je imao prvi automobil u Srbiji? Kako je nastao prvi saobraćajni znak u liku Mikija Mausa u Beogradu? Odgovore na ova pitanja, ali i brojne zanimljivosti o prestonici gledaoci će moći da saznaju u serijalu "Priče o Beogradu", koji će se emitovati svakog radnog dana na Blic televiziji od 18:30. Za ljubitelje serija od sutra počinje "Šešir profesora Koste Vujića" i emitovaće se radnim danima od 20:05.

Blic televiziju možete gledati na na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17 Emisija je rađena po motivima knjige Gorana Vesića. U prvoj epizodi gledaoci će moći da čuju koje godine je stigao prvi automobil u Beograd i koji je bio njegov vlasnik. Koliko je automobila bilo u Srbiji do Prvog svetskog rata, ko je imao privilegiju da ih vozi, ali i brojne druge nepoznate priče o prestonici saznajte u serijalu "Priče o Beogradu".

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »