Povezane vesti
Sramnom rezolucijom o Srebrenici zapalili vatru u BiH: Ide ka eskalaciji! Kakve će biti posledice po Republiku Srpsku?
Kurir 24.05.2024
Povodom jučerašnjeg usvajanja rezolucije o Srebrenici predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, uključio je mogućnost odvajanja tog entiteta od Bosne i Hercegovine. Iako je Dodik pomenuo miran razlaz, sagovornici Kurira strahuju, kako kažu, da bi… »
Nećemo slati protestnu notu Crnoj Gori uprkos njihovom glasu u Generalnoj skupštini UN
Politika 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija neće Crnoj Gori poslati protestnu notu, iako je glasala za usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN. On je za TV Prva ocenio da Crna Gora nikad ne bi… »
Molim sve da razumeju da sami moramo da rešavamo probleme na Balkanu
Politika 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je večeras da ključno rešenje za probleme na Balkanu leži u međusobnim razgovorima i naglasio da moli sve da razumeju da sami u regionu moramo da rešavamo svoje probleme. „Nemojte, kad vas molim vi da… »
Vučić o 'razduživanju' Republike Srpske i Federacije BiH: 'Moramo sačuvati mir'
Slobodna Evropa 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da mir mora da se sačuva "po svaku cenu", reagujući na najavu Vlade bh. entiteta Republika Srpska (RS) da će da sačini sporazum o mirnom razdruživanju u Bosni i Hercegovini, koji će da… »
Vučić: Pogodilo me je glasanje Severne Makedonije za rezoluciju, Grčka je imala više kičme
Beta 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da ga je pogodilo glasanje Severne Makedonije za rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (GS UN) jer je "najviše uložio" u odnose sa tom zemljom. Po povratku… »
Vučić: Molim sve da razumeju da sami moramo da rešavamo probleme na Balkanu
Vesti online 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je večeras da ključno rešenje za probleme na Balkanu leži u međusobnim razgovorima i naglasio da moli sve da razumeju da sami u regionu moramo da rešavamo svoje probleme. – Nemojte, kad vas molim vi da… »
Vučić: Nećemo slati protestnu notu Crnoj Gori uprkos njihovom glasu u GS UN
Vesti online 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija neće Crnoj Gori poslati protestnu notu, iako je glasala za usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN. On je za TV Prva ocenio da Crna Gora nikad ne bi… »
"Glas Crne Gore me je zaboleo zbog našeg naroda"
B92 24.05.2024
Aleksandar Vučić je, gostujući u Prvoj temi na TV Prvoj, prokomentarisao i glasanje Crne Gore na Generalnoj Skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici. Vučić je rekao da mu je najodvratnije ponašanje bilo ponašanje Crne Gore. "Nisu me razočarali… »
Najodvratnije mi je bilo ponašanje Crne Gore! Vučić otkrio: Rekao sam Spajiću da me ne foliraju, očekivao sam to
Kurir 24.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o glasanju o rezoluciji o Srebrenici u UN, rekao je da nema bežanja iz ringa i da mu je najodvratnije bilo ponašanje Crne Gore. - Nisu me razočarali, zato što sam to i očekivao. Rekao sam Spajiću da ne… »
Dačić: Rezolucija veliki argument za Dodika i razdruživanje
Sputnik 24.05.2024
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić smatra da je usvajanje rezolucije o Srebrenici veliki argument da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sprovede ono što je najavio, da sačini izveštaj o kršenju Dejtonskog sporazuma i Federaciji… »
Mirović za Betu: Vučić vodi diplomatiju diletantski i neustavno
Radio sto plus 24.05.2024
Mirović je agenciji Beta kazao da će Rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija o Srebrenici “verovatno” postati deo Poglavlja 35 u pregovorima između Srbije i Evropske unije (EU). “To će biti izvedeno na sličan način kao i s… »
Vesti dana »
KFOR odbio zahtev Prištine za raspoređivanje KBS na Severu Kosova
Vreme pre 9 minutajoš 14 povezanih
"Tata, nedostaješ mi!" Sramna prozivka na račun Nikole Jokića, Amerika se stidi ovog čoveka
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih