Povezane vesti
Natho emotivno o Srbiji: "Ovde se osećam kao kod kuće"
Večernje novosti 26.05.2024
Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 2:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije, a Bibras Natho je zabeležio 200. nastup za ekipu Partizana, a nakon toga je sumirao ovu sezonu. FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović Rekao je da… »
Bibars Natho posle poslednje utakmice sezone: „Ovo mi je bila najteža godina u Partizanu“
Hot sport 26.05.2024
Bibars Natho je na meču sa Radničkim 1923 ušao u ,,Klub 200″ U utakmici 37. kola, koja je i poslednja u ovoj sezoni, fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Radničkog iz Kragujevca, rezultatom 2:2. Golove su postigli Nemanja Trifunović i Nemanja… »
Vesti dana »
Tramp lično dočekao Sija s preletom vojnih aviona i crvenim tepihom od 30 metara: Kineski predsednik u trodnevnoj poseti SAD
Danas pre 30 minutajoš 29 povezanih
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 25 minutajoš 19 povezanih
Sudija naložio Beloj kući da vrati pristup medijima koji je Tramp zabranio
REUC pre 20 minutajoš 11 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 40 minutajoš 15 povezanih