Povezane vesti
Maja strahuje da će jedan snimak biti objavljen javno! Bila intimna sa njim, pa se požalila: Ne znam zašto je Stanislav sa…
Kurir 26.05.2024
Maja Marinković požalila se Bojani Pavlović i Marku Đedoviću na svog partnera Stanislava Krofaka, pa otkrila da strahuje da će snimak njihovog intimnog odnosa biti prikazan javnosti. - Ja njemu kažem jedinu stvari koja mi smeta, on to kao da namerno radi… »
Maja Marinković u strahu od produkcije! Priznala Đedoviću šta je uradila, napraviće joj pakao od života!
Alo 26.05.2024
Maja je javno obelodanila šta je uradila. Kontroverzna starleta Maja Marinković spustila je loptu nakon brutalne svađe sa Urošem Stanićem i Stanislavom Krofakom, te priznala zbog čega je napravila haos. Ona se požalila Bojani i Đedoviću, otkrivši tom… »
Vesti dana »
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 34 minutajoš 39 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Od ovog datuma vreme nalik prolećnom: Očekuje se do 18 stepeni, evo kada i do 20
Telegraf pre 6 satijoš 45 povezanih
Komo i bez Nika Paza prejak za Juve u Torinu - ''Stara dama'' poražena treći put za sedam dana!
Sportske.net pre 34 minutajoš 29 povezanih