Povezane vesti
Sa brda si došla, budalo! Brutalne uvrede na račun Anite Stanojlović, neviđeni karambol u Eliti
Alo 26.05.2024
Haos u Eliti ne prestaje. Žestoka svađa izbila je sinoć između Danke Grujić, Anđela Ranković i Anite Stanojlović. Pale su strašne reči, a u jednom trenutku je cimerka udarila toliko nisko, da je spomenula i mesto odakle je došla Anita. - Ja sam… »
Imaš odnos sa dedama za pare! Strašne reči u Eliti, Anita i Anđelo na stubu srama, učesnica nije birala reči
Alo 26.05.2024
Haos u Eliti ne prestaje, a svađe su gotovo svakodnevne. Sinoć se dogodila skandalozna svađa u Eliti, a glavni akteri su Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, ali i Danka Grujić. Pale su teške reči i optužbe, a spavaća soba se orila. - Ja sam najpoštenija… »
Vesti dana »

"Trener mora da bude džukela i da kaže ono što otac ne bi": Dragutin otvorio dušu, Angelina je tada potonula
Mondo pre 6 satijoš 93 povezane

Novosadski zborovi održali protestnu šetnju „Za Bogdana i sve političke zatvorenike“
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

I ova evropska država zvanično priznala Palestinu: Uputili apel za prekid vatre i humanitarnu pomoć u Gazi
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter izbegao treći poraz u nizu, "pao" Matićev Sasuolo - Komo "šokirao" Fjorentinu
B92 pre 33 minutajoš 26 povezanih