Повезане вести
"Срце ће ми пући!" Мајка Анели Ахмић се огласила, не може да поднесе Јањушеве увреде: "Он је зло, показао се као највећи…
Курир 27.05.2024
Мајка ријалити учеснице Анели Ахмић, Јасмина Ахмић, дубоко је разочарана у ћеркиног бившег партнера, Марка Јањушевића Јањуша, због увреда, псовки и оптужби које је изговорио на рачун њене ћерке. Јасмина је донедавно подржавала… »
Јањуш је зло, рођен је да окопава кромпир! Анелина мајка брутално извређала ријалити учесника, скандал у емисији!
Ало 27.05.2024
Јасмина није бирала речи. Породица Анели Ахмић никако не прихвата њену везу са Марком Јањушевићем Јањушем, а у прилог томе говори и најновије оглашавање њене мајке, Јасмине Ахмић. Јасмина није имала лепе рече након што је… »
Вести дана »

(Радарски снимак) уживајте до овог дана, а онда стиже потпуни обрт! Температура пада и баш ће да пљушти, а ево шта нам следи за викенд
Блиц пре 2 сатајош 8 повезаних

Банке од данас у обавези да омогуће олакшице у отплати кредита - али не свима: Ево на кога се то односи
Радио 021 пре 21 минутајош 5 повезаних

Хамас вратио четири тела талаца: Још 20 Израелаца се воде као нестали
Курир пре 6 сатијош 7 повезаних

Трамп: Зеленски долази код мене у петак, жели "томахавк" – разочаран сам у Путина
РТС пре 1 сатјош 2 повезане